Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

We vertrokken met een heerlijk zonnetje maar kwamen aan in dikke mist. En zo werd ook de eerste helft gespeeld. Het leek erop alsof onze jongens om een of andere reden opkeken tegen Bekkerveld F2. Na enkele kansen en wat druk wist Mudasir vanuit een inworp de bal goed op de voet te krijgen en vlijmscherp de openingsgoal te scoren. Dat maakte De Ster F1 wat moediger waardoor Finn even later uit een mooie aanval de 0-2 intikte. 

f1 web1 voorstellenBekkerveld F2 werd aanvallender en na een paar mooie pogingen konden ze door de verdediging breken en via de handen van Kevin de bal in het net te leggen.  1-2 op de teller en we moesten nog een heel eind. De Ster F1 begon mooi voetbal te laten zien en wist een behoorlijke druk op de keeper van bekkerveld F1 te leggen. 

f1 web1 goal

Ondanks dat alle spelers van Bekkerveld zich bij de goal verzameld hadden voor verdedigende taken wist ditmaal Benjamin te scoren uit een keurige assist van Finn.  Met 1-3 de rust in is niet niet onaardig.
Na de rust brak ook in Heerlen het zonnetje lekker door en kon er stevig doorgespeeld worden. Iedereen voelde dat hier gescoord kon worden. Benjamin bleek topscoorder te worden in deze wedstrijd door met de 1-4 en even later de 1-5 zijn hattrick compleet te maken.  Met die van voor de rust erbij waren dat er 3 op rij. Bekkerveld zette meteen zijn beste speler vol op Benjamin om zijn bewegingsruimte in te perken. 
f1 web1 hoekschopDoor een schop op de voet werd Mudasir onderuit gehaald dichtbij de goal om een penalty af te dwingen. Door niet te falen werd zo de 1-6 gemaakt. Jaiden was al de hele wedstrijd op zijn goal aan het azen en uiteindelijk in de slotfase kon hij tekenen voor de eindstand 1-7.
De verdediging van De Ster F1 deed zijn werk en gaf Bekkerveld nauwelijks kansen. Met nog enkele mooie pogingen door Milan die er net niet in wilde en een bal van Max die helaas  door Finn werd tegengehouden bleef het bij deze mooie uitslag die niet het doelsaldo voor plek 1 opleverde maar wel de 3 punten.

 

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.