Wedstrijdverslagen

De laatste bekerwedstrijd voordat de competitie begint. Het plezier zat er weer flink in bij de jongens van de F1 en dat zag je terug in de wedstrijd. Er werd goed samengespeeld en dat werd al vrij vroeg in de wedstrijd beloont door een mooie goal van een oplettende Jaiden Frenken. Een bal die in eerste instantie doel miste door via de paal het veld weer in te gaan kwam via een keurig shot van Jaiden toch nog achter de keeper van Haslou. 

 web benjamin
Een derby werd het vervolgens zeker. Kansen waren er over en weer maar niet altijd met het gewenste resultaat. Halverwege de eerste helft wist Banjamin Karamehic de 2-0 erin te tikken uit een mooie aanval waarbij de keeper van Haslou uit zijn goal werd gelokt. Haslou werd aanvallender en Kevin kreeg een paar strakke ballen te verwerken. Ook een aantal hoekschoppen kwamen geniepig dichtbij doel. 
 web hoekschop
Met 2-0 de rust in geeft je wat lucht. 
Na de rust werd Haslou wat feller. Er werd wat meer geduwd, aan truitjes getrokken en om de bal gevochten. Mudasir Sala-Hussein maakte van wat verwarring bij de tegenpartij gebruik en kon de 3-0 aantekenen. Deze wedstrijd leek bekeken en vol in handen van De Ster F1.
Maar -achteraf gezien hebben we dit wel eerder meegemaakt - het was blijkbaar niet spannend genoeg meer voor onze jongens want ze gaven Haslou opeens de volle ruimte. De tegentreffers leken niet meer te stoppen. 3-1, 3-2, 3-3. Weg winst, alles begint weer van voren af aan. Haslou werd nog sterker en zagen de winst hun kant op komen. Vanuit de verdediging wist Max Meijer volledig naar voor door te breken. Zijn team maakte de weg vrij en hij hoefde daardoor de bal niet af te spelen. Voor de goal leek het net even mis te gaan, maar waarschijnlijk kwam de bal erg hard aan bij de keeper waardoor het met zijn hulp een doelpunt werd. Een belangrijke, want nu kon de Ster alsnog de wedstrijd met winst afsluiten. Hier en daar werd wat tijd gerekt en met een eigen goal uit een terug gespeelde bal op de keeper van Haslou werd er met 5-3 de winst gepakt en de punten bij De Ster F1 bijgeschreven. Ook mede dankzij een aantal keurige reddingen door keeper Kevin Janssen kon Haslou niet meer op tijd terugkomen. Super wedstrijd en zeer verdient gewonnen. 
Met deze winst eindigt De Ster F1 als derde in de bekercompetitie. Vanaf zaterdag start de reguliere competitie. Succes jongens!
 web kevin
Door een enkelblessure moesten we deze wedstrijd Scott missen. Zijn inzet zal weer welkom en hard nodig zijn nu de competitie begint. 
Jaiden en Toon hadden zelfs nog genoeg energie over om de E2 uit te helpen tegen RKFC Lindenheuvel E2. Daar waren spelers te kort en over de vraag van trainer Frank hoefden ze niet lang na te denken. Deze wedstrijd liep met verlies op 2-4 uit.

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.