Wedstrijdverslagen
Geleen Zuid F1 liet geen millimeter ruimte in de achterhoede en zette snelle aanvallen in op De Ster. Binnen 10 minuten was de achterstand al opgelopen tot 3-0. Maar de Ster bleef strijdbaar en Scott wist door te breken en in de eerste helft een motiverend tegendoelpunt te maken. 
Hoewel het tij daarmee nog niet gekeerd was werd wel duidelijk dat er kansen lagen. Maar de snelheid waarmee Geleen Zuid het spel steeds in hun voordeel kon keren was voor De Ster nog een stapje te ver. Mudasir wist nog twee maal verrassend vlak na elkaar te scoren en de stand op 7-3 te brengen. Eenmaal uit een snelle tegenaanval en een maal uit een hoekschop. Maar ook hier had Geleen Zud nog een antwoord op en bracht de eindstand op 8-3. De twee eerder afgekeurde doelpunten zijn klaarblijkelijk toch door de scheidsrechter van Geleen Zuid meegeteld en daardoor is als eindstand 10-3 opgenomen.
De strijd was er wel:
 web f1 geleenzuid comp
 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.