Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De eerste wedstrijd, dus gespannen ben je, maar wel lekker in eigen huis. Op het veld tegenover je de meiden van MDR MD1 in het oranje. Al die trainingen moeten nu opeens in de praktijk waargemaakt gaan worden. Ondanks de zure 1-5 mogen ze trots zijn op hun spelprestatie. Ze weten elkaar te vinden en samen het spel te spelen, dat maakt je team!

De dames van De Ster MD1 waren heel soms iets terughoudend of te voorzichtig en daar wist MDR van te profiteren. In de loop van de tweede helft wist De Ster MD1 zich echter meer te profileren en creëerden ook mooie kansen. De achterstand uit de eerste helft was echter te groot om nog in te halen. De Ster MD1 liet zien dat ze druk konden zetten op hun opponent en ook de aanval niet uit de weg gingen. Dat werd uiteindelijk beloont door de nul weg te poetsen, uit een mooi samenspel en snelle aanval wist Nyla Verweel het eerste bekerwedstrijd doelpunt van de Ster MD1 te scoren. 

MD1 doelpunt
De ploeg kan het volste vertrouwen in Cindy Peters en haar assistenten houden. De kennis en kunde die er nu al ingebracht is kan bij alle dames al terug te zien zijn. Aan hun de taak met veelbelovend vooruitzicht om de dames van De Ster MD1 te begeleiden door de komende beker en competitiewedstrijden. 
Op 23 september organiseren wij weer een vriendinnendag op ons mooie complex !!!

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.