Wedstrijdverslagen

En een zware strijd werd het. Zaterdag was de aftrap tegen DVO F1 een behoorlijke krachtmeting waarbij duidelijk de pijnpunten bloot kwamen te liggen. De eerste goal van het seizoen was er tenminste een van De Ster F1, Scott kreeg voor zijn mooie actie de mooie beloning. Deze nemen ze je niet meer af!

Starten met 1-0 tegen een team uit de hoofklasse, dan weet je dat de strijd op dat moment echt zal gaan losbarsten. En zo gebeurde. Lang kon de Ster niet genieten van de voorsprong want de tegengoal liet niet lang op zich wachten. En er volgenden meer van de andere zijde. De Ster wist het eerste deel van de eerste helft zich goed te handhaven op de helft van de tegenstander. Daar voelen ze zicht thuis en dat beeld kenden we nog van het vorige seizoen. Maar het lijkt er achteraf op dat DVO F1 de Ster wat ruimte gaf om de zwakke punten te ontdekken. Want vanaf halverwege de eerste helft werd de Ster behoorlijk op zijn eigen helft gehouden. Mudasir wist nog de 2-4 te maken waardoor de kansen voor winst of gelijk bleven bestaan. Maar mede door een eigen goal ging DVO door een 3-7 eindstand met de alle punten naar huis. 
In de laatste minuten wist Jaiden een vrije trap wel om te zetten in winst. Eerder in de wedstrijd kreeg de Ster ook een vrije trap door een tackle op Milan, maar Benjamin wist deze niet voorbij de keeper te krijgen. 

Toernooi Urmondia

Keeper Kevin penalty koningZondag mochten de mannen wederom aantreden voor het Urmondia jeugdtoernooi. Na de wedstrijd van gister werd er niet meer op een eerste plaats gerekend. Maar dit soort toernooien zijn altijd mooi voor de krachtmeting en voor de lering. Je ziet veel gelijkwaardige teams spelen en kan je redelijk een beeld vormen waar je met je team staat. Na de eerste twee wedstrijden dachten we alweer ruim voor de lunch thuis te kunnen zijn. Maar tijdens de derde wedstrijd kwamen de mooie speelmomenten weer helemaal bovendrijven en de laatste wedstrijd werd met winst afgesloten. Hierdoor mocht er gestreden worden voor de 5e plaats. Maar net die finalewedstrijd werd gelijk geëindigd waardoor er penalties genomen moesten worden. En daar hebben de jongens niet zo'n goede ervaringen mee. Een op de lat, een door de keeper gestopt, maar ook de tegenstander miste. Daarna wist de Ster ze allemaal te raken en werd Kevin penaltie-koning! Hij wist met mooie reddingen de bal buiten te houden terwijl zijn eigen jongens wel wisten te raken. Met als resultaat een schitterde afsluiting. 
 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.