De eerste trainingen zijn inmiddels achter de rug en die zagen er niet verkeerd uit. De oude F5 -en nu dus de F1- was ook in de tweede helft van de competitie overtuigend. Ondanks het zware einde zijn ze als tweede in de lijst geëindigd. Met het kampioensresultaat van de najaarscompetitie naast deze tweede plek heeft de oude F5 voldoende bewezen een sterk team te zijn en vol vertrouwen aan een nieuw avontuur als F1 in de eerste klasse te kunnen beginnen. Met de vele foto's én film is het dan ook nog lang nagenieten van een seizoen mooi voetbal.

f1 pouleDe zomerstop voor de jeugd eindigde met de voetbalweek "ING Soccer Challenge" duidelijk is dat er nog flink getraind moet worden. Zelfvertrouwen, vertrouwen in het team en volledige inzet zullen belangrijke sleutelwoorden worden. Bijna de gehele F5 is door naar de F1. Claire is de F2 gaan versterken en Thijs is vanwege zijn leeftijd over naar de E5. Als versterking komen de F2 veteranen Jaiden Frenken en Banjamin Karamehic de vrijgekomen plaatsen opvullen. Dat dit hard nodig zal zijn blijkt uit de zware poule waarin de F1 komend seizoen is ingedeeld.
In de bekerpoule starten we in elk geval op de eerste plaats, die start kan niemand ons meer afnemen. In de competitie gaan we verder waar we voor de zomerstop geëindigd zijn, op de tweede plek.

INSPIRATIE TIJDENS ZOMERSTOP

Tijdens de zomerstop heeft iedereen op zijn eigen manier invulling gegeven aan het verkrijgen van nieuwe inspiratie voor het komende seizoen. Zo is Max Meijer bijvoorbeeld afgereisd naar Camp Nou in Barcelona.
f1 panorama
Na het zien van alle gewonnen bekers wist hij het zeker "Bij de Ster moet ook een grote prijzenkast komen". Verder bleek dat de kleedlokalen van de bezoekers niet beter zijn dan die van de Ster - op de jacuzzi na dan. Ook het grasveld ligt er niet meer zo mooi bij als het strakke kunstgras van de Ster.
Max Meijer met rugnummer 5 bij FBCOok al was de verleiding erg groot en mocht Max zelfs zijn rugnummer 5 behouden, hij heeft natuurlijk voor een nieuw seizoen bij zijn club 'De Ster' gekozen.
Aanstaande zaterdag 5 september mag de F1 zich bewijzen in de eerste KNVB bekerwedstrijd thuis tegen DVO F1. Vervolgens op 12 september uit tegen FC Geleen Zuid F1 en als laatste voor de competitie van start gaat thuis tegen Haslou F1 op 19 september.
F1 succes met jullie nieuwe seizoen vol uitdagingen! Velen zullen jullie weer gaan volgen.
[Hein]