De voorjaarscompetitie zit er inmiddels op en zoals in het vorige verslag gezegd, deed de F4 nog mee om het kampioenschap. Er moesten echter nog twee wedstrijden worden gespeeld en niet de minste, namelijk:
Allereerst de absolute kraker thuis tegen OVCS F3, dat voor aanvang evenveel punten had en dus medetitelkandidaat was. En wat een wedstrijd was dat zeg.

F4eindverslag1

De Ster was in het begin niet echt bij de les en kreeg een lesje in effectiviteit. Op een gegeven moment was de stand zelfs 1-4. Totdat het aan het eind van de eerste helft toch opeens begon te lopen en er, voor de spreekwoordelijke thee, toch nog de 2-4 werd gemaakt. Dat gaf weer hoop voor de tweede helft. Hierin werd het goede spel voortgezet en werden er wel meer dan tien goede kansen gecreerd. Echter lat, paal en keeper stonden meermaals in de weg. En ook het vizier stond niet altijd even scherp. Maar toch wisten onze toppers de stand weer gelijk te trekken 4-4 en zat er zelfs veel meer in het vat. Er verdiende maar een ploeg te winnen, en dat waren onze toppers uit Stein. De 5-4 hing tot op het laatst in de lucht ... totdat in de laatste 10 seconden het noodlot toesloeg. De Ster miste nog een goede kans en een heel snelle counter gevolgd door een zondagsschot zorgde voor een 4-5 eindstand in de allerlaaste seconde.

Natuurlijk heerste er na de wedstrijd de teleurstelling, op en naast het veld. Bij OVCS werd er al een voorschot genomen op het kampioenschap. De F4 zou nog 1e kunnen worden maar dan zou alles in de laatste speelronde mee moeten zitten. Wat echter niet onmogelijk was want OVCS moest dan nog tegen de andere titelkandidaat aantreden namelijk Adveo/Schinnen F1.

De laatste wedstrijd was uit tegen Geleen Zuid F5. Na de nederlaag een week eerder was iedereen flink gemotiveerd en er werd zelfs een beetje met de opstelling gegoocheld, de keeper ruilde van plek met een veldspeler. Het pakte ook nog eens goed uit want met goed spel werd er met 3-6 gewonnen. Daarmee was De Ster in ieder geval al verzekerd van de 3e plek. Het was echter een paar dagen wachten op de uitslag van OVCS – Adveo/Schinnen om te zien of er nog meer in het vat zat.
F4eindverslag2En ja hoor, Adveo/Schinnen won de wedstrijd met 2-3 en daarmee eindigden deze twee ploegen samen met De Ster F4 op de eerste plek. Wat een prestatie! Zeker in een competitie waarin vergeleken met de najaarscompetitie geen enkele wedstrijd met twee vingers in de neus werd gewonnen. Iedereen, inclusief de spelertjes, was natuurlijk supertrots ... KAMPIOENEN !!!

Het was een mooi en leerzaam voetbalseizoen voor de F4. In de najaarscompetitie werd het kampioenschap op een haar na gemist en in de zware voorjaarscompetitie werd er dus een gedeelde eerste plek behaald. SUPER gedaan allemaal.
En dat allemaal in gloednieuwe shirts en met nieuwe sporttassen, waarvoor we onze sponsors even in het zonnetje willen zetten.

F4eindverslag5F4eindverslag6P&S Wheels, Fluid Green bvba, C+E Sportswear, Glasconnect Meulenberg en Stijlkeukens Stein B.V. ... hartelijk dank voor de mooie shirts.

En Citroen Autobedrijf Spronken Beek willen we graag bedanken voor de mooie sporttassen en overgooiers.

De trainingen lopen nog even door en dan zit het seizoen er al weer op. Wij willen nog even zeggen dat we trots zijn op alle spelertjes, op wat ze geleerd en gepresteerd hebben. En we bedanken hun voor hun goede inzet en plezier dat we met z’n allen gehad hebben. En met z’n allen bedoelen we natuurlijk ook de ouders, de oma’s en opa’s, broertjes en zusjes en andere supporters ... mede dankzij jullie was dit een geweldig seizoen. Niet alleen voor de kids maar ook voor ons als trainers. Dank jullie wel.

Verder wensen we Richard Jager voor het volgend seizoen veel plezier en succes als trainer. En daar heeft iedereen het volste vertrouwen in, dat heeft hij namelijk al tijdens de trainingen bewezen.

F4eindverslag4

Daan, Devin, Espen, Jorn, Jur, Max, Meike, Messi en Samy ... jullie zijn allemaal toppers !!!
Wij wensen jullie alvast veel succes en voetbalplezier voor het volgende seizoen.

De trainers: Marcel, Tim en Ruud

F4eindverslag3

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht