Door een 4-1 zege op OVCS B1 wist onze B jeugd het lang verwachte kampioensschap in de wacht te slepen. Er stond dit seizoen geen maat op het elftal van Bjorn en Robert. Door alle wedstrijden in volle winst om te zetten (met slechts een handvol tegendoelpunten) was de titel uiteindelijk een koud kunstje. Het gros van de spelers wacht volgend seizoen een moeilijkere opgave. Als A1 mag men het dan gaan proberen in de hoofd - of eerste klasse.

Iedereen natuurlijk een dikke proficiat en alvast veel succes volgend seizoen.