Meteen na de laatste wedstrijd uit de voorjaarscompetitie kon de F5 kennismaken met Riff. Met trost droeg papa Guido de derde telg uit het gezin de 'kunst'grasmat op. Waarschijnlijk was dat de eerste kennismaking van Riff met het voetbal. Als hem dat goed bevallen is dan zal deze -volgens Guido- nieuwe spits over 3 jaar bij de ienie mini's zijn intrede doen.
riff web1De spelers van de F5 verrasten Guido na afloop van de laatste wedstrijd in de voorjaarscompetitie in de kleedkamers met een pampertaart inclusief een herriespeeltje en natuurlijk voetbalshirt van het Nederlands elftal. Rugnummer 3 verwijst naar de derde telg in het gezin. Riff mag natuurlijk zijn eigen rugnummer kiezen als hij voor Nederland uitkomt ergens in 2033...
Nogmaals proficiat Guido, Fiona, Jill en Finn namens de gehele Ster, geniet er van!
O ja en natuurlijk is de competitie ook afgelopen. Hieronder de uitslag van de laatste wedstrijd. Met een uitstekende prestatie is ook deze tweede seizoenshelft afgesloten. Met een welverdiende tweede plek kunnen we meer dan trots zijn. De kans dat Hellas van Born F2 verliest is zeer klein, maar stel dat het gebeurt dan is de F5 alsnog kampioen door het hoge doelsaldo.
Er zijn geen foto's gemaakt, maar de gehele wedstrijd is wel gefilmd. Kijk maar onder dit artiekel.
De Ster F5G - Born F2 (9-2)
De doelpuntenmakers:
1 Mudasir
2 Finn
3 Max
4 Mudasir (assist Milan)
5 Finn
-Tweede helft-
6 Mudasir
7 Max
8 Mudasir
9 Finn