Op de F7 na hebben alle F teams de punten laten liggen dit weekend. In de eindsprint naar het kampioenschap zat winnen er dit weekend niet in. De F1 verloor uit met 8-3 van FC Kerkrade-West F1 en zal moeite hebben om in de top 5 te blijven. De F2 speelde thuis tegen RKFC Lindenheuvel F1 en haalde met 1-6 geen punten binnen. De F3 speelde uit tegen Limbricht F3 combinatie en verliet met 2-5 het veld. De F4 kwam thuis tegen OVCS F3 net te kort met 4-5, ze kunnen nog kampioen worden maar hebben dat niet meer in eigen handen. De F5 speelde uit en kon niet op tegen ST DPJ/RKDFC Doenrade F4 die met 5-1 te sterk bleken. Waarschijnlijk een derde plaats zal het hoogst haalbare zijn. De F6 tenslotte, speelde thuis tegen DVO F6 een 0-10.
web kansen

Voor de F5 begon de competitie sterk maar kreeg het tegen het einde wat zwaarder. Na het verlies van de vorige week had het team er zin in om dat deze week weer om te zetten in winst. Alleen dan zou de F5 zeker zijn van een kampioenschap of gedeelde eerste plaatst. Ook de F4 van ST DPJ/RKDFC had onze F5 gevolgd en wist dat er een sterk team op hun veld zou staan. Maar al in de eerste helft kon je zien dat ST DPJ/RKDFC beter in het spel zat. Zij konden met 2 doelpunten de rust in en wij moesten flink aan de bak. Er waren voor de F5 zeker kansen maar de bal wilde het doel niet in.
web max scoortMax werd in de tweede helft vanuit de verdediging naar het middenveld verplaatst van waaruit hij kon voorkomen dat we met de 0 het veld moesten verlaten door de enige goal te scoren.
Hopelijk wordt deze competitie met als laatste wedstrijd tegen Born nog met winst afgesloten. Daar moeten we even op wachten want deze wordt thuis gespeeld op maandag 11 mei.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen