Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Het eerste verlies nemen na een lange reeks van overwinningen is even wennen. In een bijzonder mooie krachtmeting tussen de twee koplopers moest De Ster F5 zijn meerdere erkennen. Genoeg kansen over en weer maar onze keeper werd net iets vaker gepasseerd. Een VV Hellas trainer vertelde mij na de wedstrijd dat hun spelers toch wel wat angst voor De Ster F5 hadden en zo kan het gebeuren dat zij ons overschatte en wij hun onderschatte. 
web terreinmeesters
Nadat de gelegenheids terreinmeesters, Michel en Gerd, de goals geplaatst hadden en het veld met goedkeuring opgeleverd werd kon de wedstrijd beginnen. De openingstreffer was er in elk geval een die de schoolboekjes in mag. Na een trefzekere voorzet van Max kon Milan de bal mooi opvangen en hard het doel in werken.
web voorzet
Samenspel ten top dat gedurende de gehele wedstrijd vaak te zien was. Maar VV Hellas F3 had een kunstje dat hun veel goals heeft gebracht. De gehele Ster F5 werd naar voren gelokt en zodra daar balverlies optrad wist VV Hellas dat te benutten door op hun middenvelder te spelen die de bal zeer snel bij de spits wist te krijgen. Die had vervolgens vrij spel want de verdediging van De Ster was te ver naar voren mee gegaan om nog op tijd terug te kunnen komen op eigen helft. Dit kunstje werd diverse malen door steeds dezelfde twee spelers herhaald. In de eerste helft kwam van De Ster F5 vervolgens alleen Mudasir nog tot scoren. Met 2-3 achterstand de rust in was ook even wennen. 
web aanval
Na de rust wist VV Hellas de voorsprong vast te houden en er zelfs nog een puntje bij te plaatsen. De Ster F5 had voldoende mooie kansen die steeds voortkwamen uit een zeer mooi samenspel maar kwam steeds wat meters of kracht te kort. In de tweede helft kwam de Ster F5 niet meer op voorsprong en buiten een eigen goal van VV Helles kwam alleen Max nog tot scoren.
Je kon echt merken dat er gestreden moest worden door beide teams. Want vele spelers zaten er aan het einde behoorlijk doorheen. Na het eindsignaal een vol applaus voor de terechte winnaar maar zeker ook voor alle spelers van beide teams die ons een voortreffelijke pot voetbal hebben laten zien.
web dreiging
Net als wij brachten ook VV Hellas hun complimenten over aan de scheidsrechter die een mooie partij gefloten heeft. Haast onopvallend op het veld aanwezig nam hij keurige beslissingen. VV Hellas bewonderde sowieso het feit dat de scheidsrechter van zo'n jonge leeftijd ertussen staat. Dat maakt het respect van de spelers alleen maar groter. 
Volgens mijn telling was het 4-6, maar ook 5-7 geeft een twee goals verschil aan. Deze week geen punten.
Al met al gaat de F5 met opgeheven hoofd verder en met lering uit dit verlies vol de volgende confrontatie aan. Want zo tegen het einde van de competitie is elk team flink sterker gegroeid en worden de overwinningen moeilijker te halen. Er moet gestreden worden wat het spel alleen maar mooier maakt. VV Hellas F3 is een fijn team om tegen te spelen en we hopen er dan ook zeker een keer op revanche te mogen nemen. 
De volgende partij is tegen Doenrade, laten we ons daar ook maar niet in verslikken. De vorige keer kwamen we niet verder dan gelijkspel.
web neefNa afloop gaat Max in vol tenue nog even met zijn grote neef Alexander uit Macedonië op de foto voordat hij weer naar huis gaat en dan heb je altijd wel iemand die zo'n paparazzi momentje wil verstoren ;)

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.