Na het onterechte gelijke spel van vorige week waren de jongens gebrand om een goed resultaat neer te zetten tegen de nr3 van dit moment: SVN D2 (5 gespeeld 10 punten), 3 punten minder dan de Ster D2 (nr 1 met 5 gespeeld 13 punten).

DeSterD2 150404 web1

Het weer werkte niet echt mee, het was erg koud en nat, terwijl dit niet voorspeld was. Ondanks het slechte weer werd er heel goed gespeeld met veel passie en inzet. De ene aanval na de andere aanval volgde elkaar op met als tussenstand 0-4 (rust). Onze keeper Dylano had maar 1 bal gehad de 1e helft. Iedereen liep met bevroren, koude handen van het veld af richting kleedlokaal waar we gelukkig thee kregen om ons op te warmen.

DeSterD2 150404 web2

Na rust namen we toch een beetje gas terug en werd de eindstand 2-7 voor de Ster D2 waardoor de koppositie gehandhaafd blijft.

Komende zaterdag spelen we thuis tegen Susteren D3 (3 gespeeld 6 punten), dus zij hebben maar 2 verliespunten minder dan ons. De Ster D2 moet dus vol aan de bak om de koppositie te behouden.

Hier vind je nog meer foto's van deze wedstrijd.

hallenmasters left banner