Met een extra weekend (paas) rust in het vooruitzicht mocht er nog net voor de regen gespeeld worden. De nummer 1 van de lijst deed wat het moest doen tegen de nummer 9. Zelfde uitslag als vorige week 0-14 lijkt voorspelbaar te worden. Binnen de eerste 10 minuten wist Finn maar liefst 5 doelpunten in rij op zijn naam te zetten. Af en toe leek er een tegendoelpunt in te zitten, maar ook deze keer werd de 0 vastgehouden.
web stevigangevallen
Het was mooi te zien hoeveel goals door samenwerking ontstaan zijn. Er was niet altijd zomaar door de verdediging heen te breken en meestal stond Sittard met 6 man in de goal. Er moest dus flink heen en weer gepingeld worden en dat ging de F5 heel vaak goed af. Soms hier en daar een soloactie van een Ster speler waar de tegenstander tureluurs van werd maar meestal was het de snelheid van overspelen die Sittard niet kon bijbenen. De voorzetjes worden beter, de assists beginnen te ontstaan. Het is allemaal aanwezig maar daar moeten de spelers ook nog bewust van worden.
web grootaanvallenvermogen
Er waren mooie aanvallende momenten waarbij je kunt zien dat de opstelling helemaal klopt. Dit moet de F5 nog meer leren te doen. Als je op deze manier het veld leeg weet te spelen en en je ziet  je middenveld en spitsen in lijn naar het doel gaan dan kan een verdediging daar weinig aan veranderen, daar ontstaan de goals uit. Elke F5 speler heeft zijn eigen geweldige kwaliteiten maar het lijkt alsof iedereen weer iemand anders beter vind en juist niet zichzelf en dat maakt ze bescheiden én zo'n sterk team, is mijn mening dan.
web keeper sarah
Een speciale vermelding verdient ze zeker, keeper Sarah van VV Sittard. Het geweld van de F5 was gewoon te veel, dat kun je niet tegenhouden. Maar wat zij als inval keeper, die haar eerste wedstrijd in het doel stond, heeft laten zien is geweldig. Niet bang voor de storm van aanvallen van de Ster ging ze geen bal uit de weg. Zij verdient zeker een paar nieuwe keeper handschoenen, want die snoei harde ballen doen je vingers verbranden!

11 april mogen we aantreden tegen HBC'09 F2 de nummer 2 die ook nog eens thuisvoordeel heeft. Trainer Guido heeft dat extra weekje hard nodig, want dit wordt de sterkste tegenstander die op gelijk niveau spelen en daardoor niet ver van ons vandaan zitten.
web geen verdediging te sterk voor finn

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen