Aangezien Trainer Davy niet aanwezig was,nam de hulptrainer John Geuns en assistent Rene Bruinen deze wedstrijd over. Wat vandaag opviel dat de motivatie heel hoog was. Ze wilden allemaal zo snel aan de wedstrijd beginnen,omdat de laatste 3 wedstrijden gewonnen werden onder leiding van Davy. De eerste 10 min was zeer rommelige en evenwichtige partij. Door de vele hoekschoppen van Kerkrade leek erop dat we moeilijke middag kregen.Dus niet.

de ster c1Toen Jason de diepte in werd gestuurd en de bal nog voor kreeg kopte Frederik de 1-0 binnen.

Paar  minuten later was het al 2-0 door een aktie van Frederik en hard schot in linker hoek.

Toen ging het heel snel.Door 2 hoekschoppen van Chahir(fijn om zo een goede voetballer in de ploeg te hebben) werd het 3-0 en 4-0 door 2 kopstoten van Brain en Jason.

Even later werd er gescoord door Bas door zijn snelheid ging hij alleen op de keeper af en schoof hem rechts binnen.

Net voor de pauze werd het 6-0 door Frederik,dus hattrick.Pauze

Aangezien dat ik 5 wisselspelers op de bank had;heb ik ze allemaal gebracht.

Kerkrade had alle 5 de verdedigers gewisseld. Nu stond er een beter blok. De eerste 20 min was het alleen maar middenveld voetbal.

Door een diepe pas van chahir ging alweer Frederik alleen op de keeper af en werkte weer goed af.7-0

Even later veroverde Giovanni even buiten de 16 en maakte de 8-0 door een mooi schot in linker boven hoek.

Nog een groot complement voor de verdediging,Tycho,Brain,Joep en Erwin  voor het houden van de 0.

Wedstrijd gedaan en de 4 overwinning op rij.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen