Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Zaterdag 21 maart en het zonnetje liet zich na de rust pas heel even zien. Maar niet lang en zeker niet voor Haslou. De verschillen zijn te groot, winnen met 14-0 en de Ster spelers blijven toch weer om elke bal strijden. Bij dit soort uitslagen is het de kunst om er toch nog een mooi potje voetbal van te maken en dat deed de F5 zeker. Na de openingstreffer door Max werd het weer een doelpuntenregen.

 

web druk op keerper haslou
web overleg voor wedstrijd

Tijdens het vooroverleg zag je beide teams nog alle vertrouwen erin hebben. Vermeldenswaardig zijn zeker de hele mooie bal momenten van verdediger Claire. Zij had vandaag duidelijk alle vertrouwen in het spel en hield daardoor de bal langer bij zich om hem keurig naar voor te spelen. Wat bij haar begon met een bal verovering en hem vervolgens keurig voor de voet te leggen om de bal vervolgens met een ruime boog óver de tegenstander naar de spitsen te spelen eindigde in een van de mooiste goals uit samenwerking in dit seizoen. 

Toon liet zich ook weer goed zien. Hij wist zich vaak tussen de tegenstander en de bal in te wringen waardoor balbezit op de eigen helft nauwelijks in handen van Haslou was.

web toon alles onder controle
Met 5 - 0 de rust in en je weet dat het alleen nog maar meer kan worden. Ondanks zijn late aantreden mocht Mudasir, die gekleed was alsof hij op de Noordpool moest spelen, na de rust toch het veld in en scoorde maar liefst drie maal uit moeilijke posities. Thijs kwam in de tweede helft ook meer aan de bal en wist hem mooi in het spel te houden. Milan, Finn en Scott konden zich als spits flink uitleven op het doel. Gezegd moet worden dat de keeper van Haslou erger heeft weten te voorkomen. Hij heeft zijn team van een nog groter verlies weten te weerhouden. Maar als de Ster snoeihard de ene na de andere bal binnen enkele seconden op je af weet te vuren dan stopt het op een gegeven moment gewoon. De keeper had nauwelijks een verdediging om op terug te kunnen vallen. Dat had de Ster ook snel door, als je eenmaal langs de twee spitsen was kwam er uit het achterveld nauwelijks nog weerstand. Dan heeft Kevin het iets comfortabeler hoewel dit soms leid tot verveling en moet hij tot het penalty schieten wachten om echt in actie te komen. Maar dan zie je meteen dat hij het wel aankan als het zou moeten. Hij kiest altijd de juiste hoek maar komt soms een paar millimeter te kort. 
Halverwege het seizoen en we staan met het maximaal haalbare aantal punten als enige team onverslagen bovenaan met gemiddeld meer dan 10 doelpunten per wedstrijd.
Doelpunten verdeling uit deze wedstrijd; Max-4, Mudasir-3, Scott-3, Milan-2, Finn-2

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.