Neerbeek F2 is een kop groter maar na de wedstrijd een kopje kleiner. Dat was het resultaat van deze toch wel spannende strijd. De spanning werd bijna volledig veroorzaakt door de F5 zelf. De wedstrijd moest heel even op gang komen maar daarna waren er achter elkaar een aantal maal een zeer mooie voorzet van Max vanaf half veld. Hierdoor kwam tot drie keer achter elkaar Finn en een keer Milan bijna vrij voor de goal te staan en konden ze de bal er zo in tikken.
Neerbeek zette vlak voor rust nog een tegenoffensief in waaruit ze één keer konden scoren uit een op Kevin afgeketste bal. Met 4-1 de rust in en je zou haast denken dat het spel al gespeeld is.
web0
Maar de F5 besloot blijkbaar de spanning weer in de wedstrijd te willen hebben. Na de rust leek het alsof de benen niet meer wilden. De verdediging kon de twee spitsen van Neerbeek nauwelijks bijhouden. En vrij snel zat de eerste na de rust achter Kevin in het net om kort daarop gevolgd te worden door treffer nummer 3 van Neerbeek. Met nu 3-4 op de teller kon De Ster de voorsprong zomaar uit handen gaan geven. En dat besefte de F5 zich ook net op tijd en misschien vonden ze de spanning wel weer mooi geweest.
web1
Toon en Claire gingen weer vol in de verdediging hangen en wisten zich goed bezig te houden met Neerbeek te hinderen. De spelers van de opponent konden elkaar bijna niet meer aanspelen en deze aanpak leek te werken. De snelheid van overspelen was er bij Neerbeek behoorlijk uit. Hoewel Thijs het hier en daar niet kon bijbenen was hij regelmatig een mooie stoorzender voor Neerbeek. Ook deze wedstrijd hoefde Kevin zich niet heel veel te vervelen. En daar waar hij in de tweede helft soms niet op de verdediging kon rekenen wist hij een paar mooie ballen helemaal zelf te stoppen waarbij de tegenstander letterlijk tot op zijn vingers stonden.
Finn bracht weer de ommekeer in het spel door te laten zien dat er nog steeds gescoord kan worden. Mudasir pakte dat idee over en verruimde de voorsprong verder.
web2
Door zijn eigen oplettendheid en snel te reageren op een misser van Neerbeek wist Scott de bal in bezit te krijgen en de kans te benutten om hem over de lijn te tikken. Goal is goal dus de punten leken niet meer in gevaar. De slotscore werd door Finn bekrachtigd en met 3-8 winst mocht de F5 uitrusten.
web moe
De officiële eindstand zoals door de scheidsrechter is doorgegeven blijkt 3-6. Maar volgens mij heeft iedereen de 8 goals van De Ster gezien en geteld inclusief de daarop volgende aftrap vanaf de middenstip door Neerbeek. Wellicht zat er iets vast in het telraampje.
We staan nog steeds bovenaan met 9 punten uit 3 wedstrijden en het hoogste doelsaldo.