Wedstrijdverslagen
Slechts enkele minuten na de aftrap zat de eerste achter Kevin in het net. 1-0 tegen en de kopjes gingen meteen hangen. Het was even wennen voor de jongens en meisje dat er ook tegen goals kunnen komen. Er moest steviger doorgespeeld worden en het was ook moeilijker om balbezit te houden. IVS-Urmondia hield de snelheid tijdens de hele wedstrijd hoog. Af en toe werd De Ster verrast en kon de aanval alleen stoppen door de bal uit te trappen. 
IVS-Urmondia mocht even genieten van hun voorsprong, maar Finn wist het tij te keren door de gelijkmaker en even later de winst in te gaan met zijn tweede doelpunt. Mudasir wist vervolgens een mooie pass aan te nemen en zich vrij te spelen voor de keeper. Met 1-3 de rust in gaf voldoende vertrouwen om alle punten mee naar huis te kunnen nemen.  
kleedkamer trainer
Een korte toespraak van Guido was wel nodig om iedereen in het spel te houden. Na de gemakkelijke winst van vorige week leek het soms dat de ploeg niet goed raad wist met deze tegenstand. Ook IVS-Urmondia zal een "het kan nog goed komen" toespraak hebben gehad, want ze hakten er meteen na rust fel in. 
flinke verdediging
meer voor doel
Er werd in de tweede helft ook meer voor het doel van de F5 gespeeld. Kevin heeft zich dit keer niet hoeven te vervelen en het in de keeperstraining geleerde kon meteen in praktijk gebracht worden. Er werd een behoorlijk aantal corners toegeëigend door IVS-Urmondia en die werden niet allemaal door de verdediging weg gespeeld. Kevin heeft een aantal verrassende reddingen laten zien. 
Maar ook door telkens elkaar op te zoeken en aan te spelen wist De Ster meer kansen te creëren en tot scoren te komen. Scott maakte na rust de eerste en Milan wist een hele mooie bal aan te nemen en binnen te schieten waar de eindstand op 1-5 mee gezet werd met dus de volle 3 punten winst naar huis. Daarmee houdt de F5 ook deze week de eerste plaats in de competitie. Perfect jongens! Het was een heerlijke pot voetbal om naar de kijken, echt genieten nu ook de temperatuur wat omhoog gaat.
einde wedstrijd
 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.