Na de 8-1 zege vorige week op DVO werd er opnieuw stevig gewonnen door de D2. Vandaag werd FC Kerkrade west D2 aan de kant gezet met 9 -2. Eigenlijk was deze tegenstander nog niet eens zo slecht maar de manier waarop onze jongens de wedstrijd naar zich toe liet geen twijfel over de aspriraties dit seizoen.

Jarige Job Pim Lebens was een grote plaaggeest voor de tegenstander in Kerkrade met 4 treffers, een hatrick en twee prima assists. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. De mannen van Stef en Tom  hebben duidelijk de smaak te pakken en we zijn erg benieuwd waar dit gaat eindigen.....

Zaterdag 28 februari werd er ook al fors gewonnen van van DVO-D5G.:
Het was gelukkig droog en zonnig weer,dus het weer hadden ze al mee.
In de eerste helft is het tot een stand gekomen van 4-0 voor de D2 "de Ster" waar we natuurlijk erg trots op zijn!

sterD2 1Na een kwartier pauze is de wedstrijd verder gegaan en is er de eerste goal gescoord door DVO-D5G en daarna nog
4 goals gemaakt door D2 van  "de Ster" ,wat de eindstand tot 8-1 maakte.
Supertrots waren natuurlijk de jongens en dat hebben ze ook verdiend ..geweldig gespeeld jongens van D2”

sterD2 2

sterD2 3

sterD2 4