Wedstrijdverslagen
Eind Februari, de tweede competitiehelft (voorjaar) staat op het punt te beginnen. De Ster F4 is nu ingedeeld in een zwaardere klasse, dit nadat ze in de eerste competitiehelft (najaar) een puike prestatie hadden neergezet. Hierin hebben ze tot op laatste moment meegedaan om het kampioenschap. Uiteindelijk bleek het een kwestie van 1 doelpunt te zijn. Een 1-1 of 2-2 tegen DVO (i.p.v. een 2-1 verlies) was genoeg geweest. Maar dat is voetbal ... ook bij de kleintjes blijkt de bal toch ook gewoon rond te zijn.
Heel goed gedaan: Daan, Devin, Espen, Jorn, Jur, Kayleigh, Max, Meike, Messi en Samy

De trainers, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere supporters zijn supertrots op jullie. Bedankt voor jullie goede inzet en mooi spel, niet alleen op de trainingen maar ook in de wedstrijden. Dit laatste werd ook iedere week door de trainers van de tegenstanders bevestigd (ja zelfs die van DVO), en dat zijn mooie complimenten.

teamf4
28 februari, de voorjaarscompetitie gaat beginnen ... de eerste wedstrijd is meteen de derby uit tegen Haslou F3.
(... de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie was ook uit tegen Haslou F5. Dit werd uiteindelijk, na een spannende wedstrijd en na een achterstand, 2-3 voor De Ster ...)

09.30 uur, iedereen komt bij elkaar bij De Ster voor meteen al de laatste wedstrijd voor dit jaar, qua tijdstip dan ... dus ouders voortaan ook jullie op tijd naar bed op vrijdagavond! De kinderen zijn enthousiast en hebben er weer zin om een echte wedstrijden te spelen. Wat volgt is een kort ritje naar Elsloo, waar ter plekke nog genoeg tijd is voor een korte wedstrijdbespreking en een warming up ...

10.15 uur, de aftrap op een vochtig en razendsnel kunstgrasveld.
In de openingsfase bleek al snel dat beide teams redelijk aan elkaar gewaagd waren, maar was het zeker achterin goed opletten geblazen op de snelle uitbraken van Haslou. En ja hoor even later was het inderdaad raak, door een snelle counter. 1-0 voor de thuisploeg. Tijd voor onze jongens en meid om het spel ietsje meer naar zich toe te trekken, wat resulteerde in een aantal kleine en grote kansen. Maar het paste altijd net niet en de gelijkmaker bleef uit. Sterker nog, Haslou kon weer profiteren door een snelle tegenaanval, 2-0. De eerste helft naderde het einde, en gelukkig vlak voor de rust paste het eindelijk wel. Door een hele mooie treffer werd het 2-1. Wat een opsteker, maar ook zeker een opluchting. Niet alleen in het veld maar ook  langs de kant.

wedstrijdbespreking

warmingupf4
 
Rust. Even wat drinken en tijd voor wat aanwijzingen. Iedereen was er van overtuigd dat er nog niks verloren was ...
Dat bleek ook wel meteen in de tweede helft. De Ster was nu echt wel de betere ploeg, had meer balbezit en het betere spel. Haslou kwam er ook niet meer zo vaak gevaarlijk uit. En als ze er dan toch uit kwamen had De Ster, geleerd uit de eerste helft, toch beter de sloten op de deur.Kansen waren er weer genoeg, alleen de doelpunten bleven nog steeds uit. Uiteindelijk bezweek de ploeg uit Elsloo toch aan de druk ... corner na corner volgden ... en het kon eigenlijk niet meer uitblijven. Werd eerst nog uit een hoekschop de lat geraakt, werd later uit weer een hoekschop de zeer verdiende 2-2 binnengefrommeld. Wat een blijdschap bij de spelertjes want de wedstrijd zat ondertussen al in de laatste fase. De Ster ging echter door ... en uiteindelijk werd er uit een identieke hoekschop op bijna dezelfde manier de 2-3 gescoord. Wat een vreugde in en langs het veld, en wat is het dan mooi om te zien dat de kids zich onderling oprecht feliciteren en high fives geven. De overwinning was nu bijna binnen ... en enkele ogenblikken later een feit.

2-3 winnen na een 2-0 achterstand ... dat is mooi. Het spel en inzet waren weer goed. En er werd geknokt, ook voor elkaar ... dat is super en ook nodig in deze nieuwe competitie waarin we elke week een sterke tegenstander gaan treffen.

Ga zo door F4 en op naar de volgende wedstrijd ... de trainers.

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.