Op zaterdag 28 februari is met de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie voor De Ster F5 meteen de toon gezet. Een verpletterende 16-0 op het scorebord geeft aan dat de jongens en het meisje klaar zijn om verder te gaan waar ze als kampioen gebleven waren. Het werd een doelpuntenregen waar iedereen aan meegewerkt heeft. De volgorde van scoren; Finn, Max, Milan, Scott, Scott, Finn, Mudasir, en er werd in de tweede helft zelfs nog iets meer gas gegeven: Scott, Milan, Claire, Max, Scott, Max, Scott, Finn, Mudasir.

web DeSterF5 GeleenZuidF6 280215 02
Enkele zaken die opvielen waren o.a. het ongelofelijke mooie samenspel. Elke speler, geen enkele uitgezonderd, speelde een bijna perfecte wedstrijd qua samenspel. Ze wisten elkaar te vinden en dat maakt deze ploeg zo sterk.

web DeSterF5 GeleenZuidF6 280215 29

Je merkte dat Geleen Zuid af en toe de weg compleet kwijt was door het vele passen, het snelle samenspel en het vakkundige omschakelen na het krijgen van balbezit. De hele wedstrijd speelde zich dan ook voor 90% af op de helft van de tegenstander. En waar ze toch over de helft dreigden te komen werden ze vrijwel direct tegengehouden door Toon of Claire.
Als een gesmeerde machine werd de bal van de een naar de ander gespeeld. Voor keeper Kevin sloeg de verveling dan ook behoorlijk toe. Hij kon met moeite nog gemotiveerd worden als de bal zijn kant dreigde uit te gaan. Een opmerking van Kevin, als ik zei dat het nu toch wel gevaarlijk werd: "Ze komen toch niet langs Max". En ik zou bijna helaas willen zeggen omdat op dat Moment inderdaad de aanval weer ruim op tijd werd afgebroken.
Samenvattend: aanvallend uitstekend gepresteerd, zeer mooi samenspel, ondanks de vele doelpunten een heerlijke wedstrijd om naar te kijken.
Jullie hebben bewezen de medaille echt verdient te hebben! Bedankt! Laat de foto's het verhaal maar vertellen.
web DeSterF5 GeleenZuidF6 280215 43