Op 22 november speelde het team van OVCS D3 tegen de Ster D3 uit Stein. De Ster was goed in de aanval en stond al snel met 1 -0 voor. De spelers van OVCS hadden veel moeite om door de verdediging van de Ster door te dringen. Maar met een snelle uitval werd het dan toch 1 – 1. Toch scoorde de Ster en stond het 2 – 1. Uiteindelijk lukte het OVCS  gelijk te komen en stond het 2 – 2. Een strafschop bracht een minuut of 7 voor het eind de stand op 3 – 2 voor OVCS, een zwaar bevochte overwinning. Ik sprak de keeper van de Ster, hij stond pas enkele weken in het doel, dus toch chapeau voor deze keeper. Via deze link zijn de foto's van de wedstrijd te bekijken.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen