Wedstrijdverslagen

Op 22 november speelde het team van OVCS D3 tegen de Ster D3 uit Stein. De Ster was goed in de aanval en stond al snel met 1 -0 voor. De spelers van OVCS hadden veel moeite om door de verdediging van de Ster door te dringen. Maar met een snelle uitval werd het dan toch 1 – 1. Toch scoorde de Ster en stond het 2 – 1. Uiteindelijk lukte het OVCS  gelijk te komen en stond het 2 – 2. Een strafschop bracht een minuut of 7 voor het eind de stand op 3 – 2 voor OVCS, een zwaar bevochte overwinning. Ik sprak de keeper van de Ster, hij stond pas enkele weken in het doel, dus toch chapeau voor deze keeper. Via deze link zijn de foto's van de wedstrijd te bekijken.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.