“Deze moeten we makkelijk aankunnen” moet het team gedacht hebben. Na alle prestaties van de afgelopen weken worden de verwachtingen natuurlijk steeds hoger. Maar vandaag zat de actie pas in de staart van de wedstrijd. Natuurlijk gingen alle punten mee naar huis door een mooie 0-8 overwinning.

De Ster F5 tegen HaslouIk heb zelf een paar maal proberen te waarschuwen om een tegenstander nooit te onderschatten omdat je dan zelf fouten gaat maken en kansen gaat weggeven. Omdat het samenspel er steeds meer routinematig in begint te komen was het toch weer een geoliede machine op het veld van Haslou die zelfs op de automatische piloot nog goed functioneert. Er waren zeker voldoende mooie momenten maar deze werden ook vaak overschaduwd door onnodig balverlies. Dat balverlies bracht vervolgens wel weer de nodige spanning in de wedstrijd en dus was het toch ergens goed voor. De jongens en meisje hebben gestreden, dat is waar. Ze hebben zeker hun uiterste best gedaan dat is ook waar, maar ze hebben ons nou eenmaal te veel verwent de afgelopen wedstrijden.
De Ster F5 tegen Haslou
Ook vandaag waren er een aantal lange ballen van Max die keurig opgepikt werden wat soms resulteerde in een mooie treffer, maar een andere keer was de kracht er net even uit voor het doel bereikt werd. Mika heeft een aantal malen verrast door gevaarlijke aanvallen tijdig te stoppen en die vervolgens zonder 'paniekbal' netjes door te spelen. Ook Scott, Finn en Mudasir wisten het doel vaak genoeg te bereiken en verrasten de tegenstander steevast met mooie ontsnappingen. Milan werd vandaag door zichzelf beloont met een mooie treffer. Hij presteert mooi op doel maar ze willen er niet altijd in, vandaag was dat dus anders.
De Ster F5 tegen HaslouClaire heeft weer bewezen dat ook een verdediger gewoon een goal kan scoren en buurman Toon heeft zijn verdedigende krachten weer vaak genoeg moeten tonen. Kevin had het rustig, zo rustig dat hij zichzelf bijna op de kop had gehangen in het net. Hij moest terwijl de tweede helft al begonnen was nog snel door een paar medespelers uit het net worden bevrijd. Er waren geen echte gevaarlijke aanvallen op het doel, maar ook de ballen die net mis gingen konden op een mooie duik van Kevin rekenen. En dat was mooi om te zien. Ja en waar blijft Thijs dan? Nou dit maal geen goal maar wel de nodige meters gelopen om het Haslou heel moeilijk te maken.
De Ster F5 tegen Haslou
Met 22 punten moeten we volgende week winnen van Limbricht die op 24 punten staat, willen we kampioen worden. Gelijk spel is dus niet voldoende. Maar ze zeggen 'als de generale slecht is wordt de uitvoering perfect'. Laten we het daar maar voorlopig op houden.

Hier nog even een na-genieten-momentje (een van de vele trouwens!)