De kans was reëel aanwezig dat we onze eerste meerdere zouden moeten trotseren. Urmondia achtervolgt ons al een groot deel van de competitie op de derde plaats. Ook vandaag kwam daar geen verandering in en houdt de F5 zijn recht op de tweede plek.

Na de voor F5 succesvol verlopen oefenwedstrijd tegen de F4 afgelopen woensdag waren de spelers er blijkbaar klaar voor. De posities zijn door de trainers nog even goed aangegeven en bij de aftrap werd er meteen keurig over het hele veld gespeeld. Het was waarschijnlijk de drukste dag gedurende deze competitie voor de doelman van Urmondia. Hij kreeg de ene aanval na de andere te verwerken.

veel-werk-voor-de-keeper
aanvallend voetbal door de SterZijn geel/zwarte tenue werkte in het voordeel van De Ster die hem waarschijnlijk af en toe als eigen speler zagen. Er werd zeer aanvallend gespeeld door de F5. En Urmond had duidelijk moeite met het snelle spel waarbij van het hele speelveld gebruik werd gemaakt. De Ster spelers wisten elkaar meestal goed te vinden. Er was nog meer samenspel met af en toe een loepzuivere voorzet. De rust werd met een mooie 3-0 bereikt.
scott-in-het-nauw

Na de rust werd het spel een stukje harder, ook door de Ster hoewel daar met zo'n voorsprong geen reden voor was. Maar er werd uitstekend door scheidsrechter Owen gefloten en hij keurde dan ook elke harde confrontatie af met een vrije trap voor de tegenstander als gevolg.
thijs-oog-in-oog-met-de-keeperThijs speelde opvallend goed. Hij wist behoorlijke druk voorin te zetten waardoor meermaals de bal na een doeltrap weer snel bij De Ster terecht kwam.
veel-mooie-acties

Ook Claire zetten een mooi stukje verdediging weg. Aan Max op de plaats van de afwezige Toon was ze snel gewent. En ook Kevin verdient weer een bijzondere vermelding want ook hij wist een paar maal voor een spectaculaire redding te zorgen toen hij zonder enige verdediger alleen oog in oog stond met blauw wit en de bal uit het doel wist te houden. Het was een mooie partij om naar te kijken met veel aanvallend werk waarbij het risico genomen werd met een verdediging die erg ver voorin ging spelen. Maar dat dit goed werkte bewees diezelfde verdediging keer op keer door telkens op tijd terug te zijn als Urmond wist uit te breken. Het bewijs daarvoor is de 0 tegen die ze achteraf gezien goed hebben weten vast te houden. Met 5-0 neemt De Ster F5 weer alle punten mee in een overtuigend spel.
vele aanvallen
verdediging

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht