Door op eigen grond DVO met 13-0 te verslaan heeft de F5 zijn positie op de tweede plaats duidelijk verstevigd. F5 kan voor een mooie ontknoping in deze competitie gaan zorgen.

Deze week zonder foto's omdat ik – en daarmee ook Max – er niet bij konden zijn.

De komende wedstrijd tegen de nummer 3: Urmondia/IVS zal een belangrijke worden. Als uit die wedstrijd en vervolgens de wedstrijd tegen Haslou het liefst alle punten meegenomen gaan worden dat kan de laatste wedstrijd tegen Limbricht op 29 november de ultieme kampioenswedstrijd gaan worden. Limbricht staat met slechts 1 punt voorsprong reeds de gehele competitie op de eerste plaats. Als zij geen wedstrijd verliezen dan moeten ook zij in de laatste wedstrijd de titel met man en macht gaan verdedigen. Dat wordt dus sowieso een wedstrijd om niet te missen.

Het wordt langzaam maar zeker tijd om iets te gaan verzinnen hoe we dit wonderteam gaan belonen voor hun superieure inzet tijdens deze herfstcompetitie.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen