Na 6 gespeelde wedstrijden voerde onze JO11-1 de ranglijst in haar klasse aan met 5 overwinningen en 1 nederlaag. Tegenstander Eijsden JO11-1 bezette de tweede plaats met 4 overwinningen en 1 nederlaag. In januari hadden beide teams nog tegen elkaar geoefend en toen bogen onze jongens in de laatste minuten een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Dat beloofde dus weer een spannende wedstrijd te worden afgelopen zaterdag.

Op zaterdag moesten de jongens van de JO11-1 aantreden tegen Neerbeek JO11-1. Een tegenstander waartegen we al, sinds de Mini F, elk seizoen twee keer spelen. Altijd spannende wedstrijden waarbij we meestal net aan het kortste eind trekken. Ook dit seizoen was de onderlinge wedstrijd in de najaarscompetitie in 3-2 voor Neerbeek geëindigd. Hoog tijd om eens een keer te winnen vandaag. Met Lucas als captain gingen onze jongens ervoor.

Geen competitiewedstrijd dit weekend voor onze jongens. Dus maar een oefenwedstrijdje spelen. In DVO JO11-1 werd een leuke tegenstander gevonden. In de najaarsreeks hadden beide teams immers een ultra-spannend duel gespeeld in Stein, dat door DVO nipt met 3-4 was gewonnen. Dit keer werd er in Sittard afgetrapt.
We moesten het doen zonder Kyano, maar verder was iedereen beschikbaar. Het weer was perfect, het kunstgras lag er goed bij en beide teams hadden er zichtbaar zin in. Want terwijl de trainers van beide teams gezellig stonden bij te praten werkten de spelers allemaal netjes een zelf georganiseerde warming up af. Goed eigen initiatief, jongens!

Zaterdag 23 maart stond voor de JO12-1 de uitwedstrijd tegen onze buren uit Elsloo op het programma. Met het volledige team “reisden” we af naar het verre Elsloo.
Volledig, echter op één man na ... Tim Peerlings, leider en knuffelbeer van ongeveer heel Stein, moest noodgewongen thuis blijven i.v.m. een knie-operatie een dag eerder.

Om 11.00u stipt trapten de teams van De Ster JO11-1 en Walram JO11-1 zaterdag af voor hun wedstrijd. Onze jongens hadden nog de euforie van de overwinning op Haslou in de benen, maar ze werden al snel ruw wakker geschud door de tegenstander. Walram presenteerde zich in de aanvangsfase als een technisch vaardig en lekker fel spelende tegenstander. Via een fraaie aanval namen ze na een minuut of 8 ook de leiding: 0-1.

voetbalweek2019 banner