Na tegen de ‘12 man’ van directe concurrent Schaesberg vorige week gewonnen te hebben stelden onze jeugd onder de 17 op zaterdag 24 november 2018 het kampioenschap veilig en hoe! Overtuigend vanaf seconde 1 lieten onze jeugdige zien wie de baas was. De Ster en niemand anders! FC Ria, in combinatie met Sittard boden goed tegenstand maar op een zakelijke en professionele manier bevestigden onze JO17 hun kampioensaspiraties.
Het feestje duurde nog lang voort met hier en daar wat slachtoffers.....maar mannen een dikke proficiat !!!
Kijk verder voor de foto's en filmpje.

De jongens van de JO11-1 hebben in november al heel wat wedstrijden achter de rug. Tijd voor een terugblik op een vijftal wedstrijden.

Voor de JO11-1 stonden er de voorbije weken twee wedstrijden op het programma tegen teams die (op het moment van spelen) op vrijwel gelijke hoogte op de ranglijst stonden. Beide wedstrijden waren ultraspannend tot de laatste seconde. En in beide gevallen stapten onze jongens uiteindelijk met de 3 punten van het veld af.

In de aanloop naar de herfstvakantie hadden de jongens van De Ster JO11-1 een dubbel programma voor de boeg. Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen DVO JO11-1 en midweeks stond op woensdag alweer een volgende competitiewedstrijd op het programma, in de vorm van de derby tegen Haslou JO11-1. Een prachtig vooruitzicht, want juist deze twee tegenstanders zijn de ploegen waartegen onze jongens al jarenlang het liefste willen winnen. Tegelijkertijd zijn het echter ook wel enigszins angstgegners gebleken de afgelopen jaren, want de overwinning tegen deze sterke tegenstanders zijn spaarzaam geweest.

Na drie opeenvolgende afgetekende bekernederlagen en een nipte nederlaag vorige week bij de start van de competitie, konden gisteren de handen eindelijk weer de lucht in voor onze JO11-1. Eerst maar even kort terugblikken op de bekerwedstrijden. Die moesten worden afgewerkt in een erg zware poule. Tegen hoofdklassers Scharn (4-1; doelpunt van Dyon) en FC Geleen Zuid (2-10; doelpunten van Sjoerd en Niels) moest het hoofd gebogen worden en ook de derby tegen Haslou werd met 2-8 (doelpunten van River en Sjoerd) verloren. Vorige week werd de competitie afgetrapt met een superspannende derby tegen De Leeuw.

hallenmasters left banner