Wedstrijdverslagen
Mag ik jullie voorstellen aan de allernieuwste voetbaltoppers van RKSV De Ster.

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma voor onze JO11-1. Een uitwedstrijd tegen Krijtland (Margraten-Gulpen combi) dat zelf ook nog kampioen kon worden. Dat beloofde dus een ware thriller te worden.
Vooraf waren er al allerlei voorbereidingsmaatregelen getroffen voor de viering van een eventueel kampioenschap. Tja, en dan moest er alleen nog maar even gewonnen worden door onze jongens…

Op zaterdag en woensdag speelde onze JO11-1 twee competitiewedstrijden op het eigen sportpark. En na twee klinkende overwinningen kunnen onze jongens de titel al ruiken…
De Ster JO11-1 vs. Rood Groen LVC JO11-1   6-2
Op zaterdag moesten onze mannen aantreden tegen een tegenstander die nieuw voor ons is. En eigenlijk is dat ook veel leuker. Tegen ploegen als Neerbeek en Haslou hebben we inmiddels wel genoeg gespeeld. Dus een keertje tegen Lemiers Vaals Combinatie was welkom.

Op de zaterdag voor Pasen stond er geen competitievoetbal op het programma voor ons team. Toch werd er gevoetbald. In Maastricht tegen Leonidas JO11-1. Op de parkeerplaats werd besloten om, vanwege de Amstel Gold Race voor amateurs, via België te rijden. Het werd een heel ritje waarbij we dachten dat onze navigatie niet kon kloppen. Nog maar 200 meter en dan is de bestemming bereikt? We zitten toch nog steeds in België??? Achteraf bleek het toch te kloppen: op de parkeerplaats van Leonidas stond het grensbordje.

Na 6 gespeelde wedstrijden voerde onze JO11-1 de ranglijst in haar klasse aan met 5 overwinningen en 1 nederlaag. Tegenstander Eijsden JO11-1 bezette de tweede plaats met 4 overwinningen en 1 nederlaag. In januari hadden beide teams nog tegen elkaar geoefend en toen bogen onze jongens in de laatste minuten een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Dat beloofde dus weer een spannende wedstrijd te worden afgelopen zaterdag.

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.