Op woensdagavond speelde de JO11-2 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Behalve de eer stond er niets meer op het spel. Het was al duidelijk dat het team in de middenmoot van haar klasse ging eindigen. Een ontzettend leuke klasse overigens, want behalve het erg sterke Amstenrade en het erg zwakke Lindenheuvel, waren de overige 10 teams heel erg aan elkaar gewaagd. Bijna wekelijks spannende én leerzame wedstrijden dus. Beter kan niet!

Afgelopen donderdag stond er voor de JO11-2 een competitiewedstrijd tegen RKUVC JO11-1 op het programma. Voor onze op de 9e plaats genoteerde jongens zou het vast en zeker een zware kluif worden tegen de op de 3e plaats genoteerde tegenstander. En dan moesten we het ook nog eens doen zonder sterkhouder Noud. In zijn plaats kwam gastspeler Espen ons uithelpen.

Afgelopen zaterdag was er een vol programma voor de jongens van de JO11-2. Al om 9 uur in de ochtend moest er gevoetbald worden tegen Lindenheuvel/Heidebloem JO11-1. En daarna stonden er nog twee leuke activiteiten gepland, in het kader van het jaarlijkse teamuitje. Vanzelfsprekend waren alle kinderen aanwezig en ook onze sinds kort meetrainende gastspelers Cas en Abdallah gingen lekker mee naar het uitje.

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van de JO11-2 afreizen naar Geleen voor een wedstrijd tegen Geleen Zuid JO11-3. Het was al vroeg erg warm en de verwachting was vooraf dat de tegenstander lekker gelijkwaardig zou zijn. Het beloofde dus een hete strijd te worden. Al leidde een snelle blik op de koppies van de jongens bij de trainers tot de conclusie dat velen zichtbaar last hadden van twee weken minder slaap i.v.m. de meivakantie. We moesten het vandaag doen zonder de altijd sterk spelende Dyon, maar de tegenstander miste in deze meivakantie vast ook wel een speler. Scheidsrechter van dienst in Geleen was een oude bekende: oud-De Ster 1 trainer Leo Beckers hanteerde de fluit. Leuk!

Afgelopen zaterdag stond voor de JO11-2 de zwaarste wedstrijd van deze tweede seizoenshelft op het programma. De jongens moesten thuis aantreden tegen de gedoodverfde favoriet voor de titel Amstenrade JO11-1. We moesten het doen zonder onze begaafde technicus Sjoerd, want die kwam pas zaterdagmiddag terug van een vakantie in Spanje.