In de aanloop naar de herfstvakantie hadden de jongens van De Ster JO11-1 een dubbel programma voor de boeg. Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen DVO JO11-1 en midweeks stond op woensdag alweer een volgende competitiewedstrijd op het programma, in de vorm van de derby tegen Haslou JO11-1. Een prachtig vooruitzicht, want juist deze twee tegenstanders zijn de ploegen waartegen onze jongens al jarenlang het liefste willen winnen. Tegelijkertijd zijn het echter ook wel enigszins angstgegners gebleken de afgelopen jaren, want de overwinning tegen deze sterke tegenstanders zijn spaarzaam geweest.

Na drie opeenvolgende afgetekende bekernederlagen en een nipte nederlaag vorige week bij de start van de competitie, konden gisteren de handen eindelijk weer de lucht in voor onze JO11-1. Eerst maar even kort terugblikken op de bekerwedstrijden. Die moesten worden afgewerkt in een erg zware poule. Tegen hoofdklassers Scharn (4-1; doelpunt van Dyon) en FC Geleen Zuid (2-10; doelpunten van Sjoerd en Niels) moest het hoofd gebogen worden en ook de derby tegen Haslou werd met 2-8 (doelpunten van River en Sjoerd) verloren. Vorige week werd de competitie afgetrapt met een superspannende derby tegen De Leeuw.

Wat hebben we een geweldig seizoen achter de rug!! 2de in de competitie geworden. Een top prestatie!
We hebben deelgenomen aan 3 toernooien. Uiteraard hebben we ons zo hoog mogelijk laten indelen zodat er genoeg uitdaging was voor de kids. Het caesar toernooi hebben we zelfs gewonnen!
Ook kwamen we de nummer 1 van de competitie tegen.... onze jongens en meiden presteerde het om van ze te winnen!
Lees verder, ook voor link naar alle foto's!

Op woensdagavond speelde de JO11-2 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Behalve de eer stond er niets meer op het spel. Het was al duidelijk dat het team in de middenmoot van haar klasse ging eindigen. Een ontzettend leuke klasse overigens, want behalve het erg sterke Amstenrade en het erg zwakke Lindenheuvel, waren de overige 10 teams heel erg aan elkaar gewaagd. Bijna wekelijks spannende én leerzame wedstrijden dus. Beter kan niet!

Afgelopen donderdag stond er voor de JO11-2 een competitiewedstrijd tegen RKUVC JO11-1 op het programma. Voor onze op de 9e plaats genoteerde jongens zou het vast en zeker een zware kluif worden tegen de op de 3e plaats genoteerde tegenstander. En dan moesten we het ook nog eens doen zonder sterkhouder Noud. In zijn plaats kwam gastspeler Espen ons uithelpen.

hallenmasters left banner

activiteitenoverzicht