Wedstrijdverslagen

Eindelijk stond er weer een wedstrijdje op het programma voor de jongens van de JO11-2. Lekker om weer te kunnen voetballen. Al hadden de meesten vorige week ook best genoten van de sneeuw op zaterdag en de Rabo Kids Run door Steinerbos op zondag. Tegenstander vandaag was UBC JO11-2. Toevallig hadden deze teams in januari nog tegen elkaar geoefend en die wedstrijd was in 3-3 geëindigd. Een leuk vooruitzicht dus qua krachtsverhoudingen.

Na een afgelaste oefenwedstrijd omdat de tegenstander te veel zieken had, en een voetballoos weekend vanwege de carnaval, stond er vandaag eindelijk weer een wedstrijd op het programma voor onze JO11-2. Volgende week begint de competitie weer en nu werd er geoefend tegen Susteren JO11-2. Een tegenstander waartegen ook vorig seizoen al eens werd gespeeld. Destijds eindigde een superspannende wedstrijd in 1-1. Een ideale tegenstander dus om weer tegen te spelen. Dan weet je tenminste vooraf dat beide teams goed aan elkaar gewaagd zijn.

De winterstop zit er alweer een paar weken op en na twee weekenden met onderlinge 4 tegen 4 toernooitjes met alle JO11-teams, stond er afgelopen zaterdag weer eens een wedstrijd op het programma voor de jongens van de JO11-2. Om 10.00u werd er, onder leiding van scheidsrechter Sem Conjour, afgetrapt tegen de buren van UBC (Urmondia-Berg Combinatie). In de competitie komen beide teams elkaar ook tegen en vooraf werd al verwacht dat de teams aardig aan elkaar gewaagd zouden zijn. En dat bleek in de praktijk ook uit te komen.

Seizoensverslag JO11-1

Hoe de boys het gedaan hebben lees je zo, maar laten we ze eerst maar eens even voorstellen.

Deze week was er een dubbel programma voor de jongens van De Ster JO11-2. Op woensdagavond moest er in Sittard een inhaalwedstrijd gespeeld worden tegen Sporting Sittard JO11-1. En op zaterdag ging men als koploper de laatste competitiewedstrijd in tegen nummer 2 UBC JO11-1.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

SoccerChallenge2017 left

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

fysiovision links

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.