Ster monumenten

Inmiddels höb geer ongetwiefeld allemoal vernomme dat Randy Wanten, 13 joar langk icoon van De Ster 1, ziene letste wedsjtried op de zondigmiddig haet gesjpeeld. Nog maar sjus 29 joar gewaore, maar tóch de knoup doorgehak. Zien maatsjappelijke carrière enerzijds en ut veuroetzicht om waer same te kenne voetballe mit zien vrunj van ut driede angerzijds, woare de belangriekste rejene.Inmiddels höb geer ongetwiefeld allemoal vernomme dat Randy Wanten, 13 joar langk icoon van De Ster 1, ziene letste wedsjtried op de zondigmiddig haet gesjpeeld. Nog maar sjus 29 joar gewaore, maar tóch de knoup doorgehak. Zien maatsjappelijke carrière enerzijds en ut veuroetzicht om waer same te kenne voetballe mit zien vrunj van ut driede angerzijds, woare de belangriekste rejene.Ich kiek perseunlijk mit gemengde gevuiles noa ut aafsjeid van Randy.

lees het verslag knop 200

Randy Wanten art