Overig Ster nieuws

Vele bontgekleurde generaties jeugdvoetballers trainden en speelden in hun “moeilijke” jaren onder Harie Hermans. Een gediplomeerde trainer die de puberende jeugd perfect aanvoelde.

Met een goede portie Steinse humor maakte hij dat de B en A spelers hun jeugdvoetbaljaren konden afsluiten zoals dat hoort …… als betere voetballers, met een brede lach en een onuitwisbare mooie herinnering. Naast jeugdleider en jeugdtrainer, was Harie ook seniorentrainer, speelde hij zelf zijn potje en was hij geel-zwart tot in de vezels. Ook op oudere leeftijd bleef hij een trouwe bezoeker van “ ’t Hétje”. Als supporter liet hij niet veel wedstrijden schieten, niet van de senioren maar ook niet van de jeugd. Harie Hermans was er altijd met al zijn voetbalwijsheid en zijn eigen mening. De laatste 2 jaar ging het steeds wat minder met Harie, hij knokte tegen een ernstige ziekte. Helaas heeft hij dat niet kunnen winnen. Afgelopen weekend is hij ons ontvallen. Wij verliezen een steunpilaar, een sterman die steeds in onze herinnering zal blijven.

Rust zacht Harie, bedankt voor alles.

Namens ons allemaal,
RKSV De Ster

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.