Overig Ster nieuws

Vandaag is de aflevering grotendeels gevuld met de keepers van De Ster. De selectie van de Ster heeft de beschikking over een drietal keepers.

Naast de net van de jeugd overgekomen Mitchell Hissink, kwam daar verleden jaar Noël Jamin bij. Dit jaar mogen we Dario Armani aan het tweetal toevoegen.
Levi Hanckmann zet zijn loopbaan als keeper elders voort en wensen hem uiteraard veel succes.

Daarnaast verwelkomen we weer een bekende tovenaar op ons Hetjen….

Noel jamin

Noël Jamin (2001):

Dit toptalent, die als studie het Cios volgt, heeft zijn jeugdopleiding als keeper doorlopen bij Fortuna Sittard. Na een paar ‘zwevende’ periodes bij DVO en Geleen Zuid, maakte Noël vorig jaar de overstap naar De Ster. Met name door zijn rust en ‘meevoetballende’ kwaliteiten werd al snel duidelijk dat Noël op zijn jonge leeftijd alle kwaliteiten in huis heeft om eerste klasse te spelen. Zijn idool in de keeperswereld is dan ook niet verrassend, Manuel Neuer, al heeft hij ook wel iets weg van de good old Edwin vd Sar. We wensen Noël komend seizoen heel veel succes !

DarioArmani

Dario Armani (1997):

Door uitgekiend speurwerk van onze Technische Commissie is Dario voor komend seizoen aan ons keepersgilde toegevoegd. Dario is 23 jaar en is woonachtig in Schinnen. Hij doorliep zijn keepersopleiding bij Fortuna Sittard en is ook nog actief geweest bij Patro Eijsden en kortstondig bij Minor. Insiders kennen hem van onze wedstrijden tegen Geusselt Sport, waarin Dario onder de lat stond van de Maastrichtenaren waar hij een 4-tal jaren voor uitkwam. Dario is blij dat hij deze kans bij De Ster gekregen heeft en heeft er ontzettend veel zin in. Ook voor jou heel veel succes gewenst komend seizoen Dario, welkom in Stein!

MitchellHissink

Mitchel Hissink (2002):

Mitchell is reeds enkele seizoenen actief als keeper bij De Ster. Vanuit Lindenheuvel/Heidebloem stapte, de in Elsloo woonachtige keeper, over naar de Jo19 van De Ster. Mitchell is leerling aan de VeVa (veiligheid en vakmanschap) en kan daarna als militair ons vaderland beschermenJ. Als leergierige keeper zal Mitchell er alles aan doen, om onder de bezielende leiding van keeperstrainer Jos Rutten weer verder stappen te maken. Oh ja, Mitchel is Feyenoord-fan en zijn grote voorbeeld is Marc-André ter Stegen. Zet hem op Mitchell !

MarkoJevric

Marko Jevric (1993):

“De tovenaar van Montenegro”

Ouderen onder ons weten nog wel dat destijds Feijenoord beschikte over de ‘Tovenaar van Tatabanja’ (Joseph Kipric). Bij De Ster echter liep voorheen de tovenaar van Montenegro rond in de persoon van ene Marko Jevric.

Tot zo’n 3 jaar geleden een bom ontplofte op het Hetjen toen Marko overschrijving aanvroeg naar een clubje in de Weareldstad. De Ster had weken nodig om zich van deze shock te herstellen, ’t Hetjen beefde... Gelukkig bleef het contact bestaan tussen de tovenaar en de gehele Sterfamilie. En zie -beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald- Marko Jevric is vanaf komend seizoen weer te bewonderen in het geel/zwart op ’t Hetjen !

Voor het kantinepersoneel zullen de inkopen weer worden aangepast aan de “Montenegrijnse” behoeften, veel blikjes baco zonder gaatjes …...

In elk geval hebben Ans en Christel van Kan al aangeboden kantinedienst te willen draaien als de tovenaar op ’t Hetjen actief is. Ook viel er een enorme last van de schouders van Willem Thewissen, nog altijd nauw betrokken bij de Veteranen. Willem maakte zich zorgen over de uit vorm geraakte, dolende Jenkie, maar nu vader en zoon herenigd worden, zal zijn Sterhart stralen als nooit tevoren !

MARKO WELKOM BACK!!!!

Esgee