Overig Ster nieuws

Wederom selectie nieuws met een aantal spelers die ook volgend seizoen bij de Ster actief zijn. Aan de ene kant een paar jongelingen uit eigen jeugd met steinse roots. Aan de andere kant stellen we u een tweetal jongens voor, die woonachtig zijn buiten Stein maar die hun voetballoopbaan graag bij ons glans willen geven.

Tim op den Camp (2001):

ster3 3

Onze op 1 na jongste telg binnen onze selectie, onze rookie. Net aan het seniorenvoetbal geroken haalde Jean Maas deze jongeling (voor intimi; kleinzoon van Louiske Op den Camp) bij het eerste elftal. Al heel snel paste hij zich aan en met wat hulp van Jean in de eerste wedstrijden werd Tim pardoes een vaste waarde voor het team. Sterk aan de bal, neusje voor de goal en een prima in de groep liggende jongen. Sinds Tim op de zondagmiddag op ‘t Hetjen te bewonderen is, schijnt er meer en meer ‘vrouwelijk schoon’ bij de betalende toeschouwers aanwezig te zijn, de ‘versiertrucjes’ krijgt hij bijgeleerd van Timo, dit uit intieme bronnen……Uit bij Wittenhorst kreeg Timmie de vuurdoop en  mocht hij een kwartier voor tijd invallen. Op de terugweg in de bus mocht hij dus een liedje gaan zingen…. “kleine jongen” van André Hazes galmde door de touringcar zonder een noot vals te zingen. Beste ster-supporters Timmetje is geen kleine jongen meer maar een groeidiamantje waar we nog jaren plezier van gaan hebben. Heel veel succes Tim !

Gino Hendriks (2001):

ster3 1

Dit is dus onze jongste telg binnen de groep. Gino is een talentvolle linksbenige middenvelder. Tenger, technisch en behendig. Vrije trappen krult hij alsof het niks is over het muurtje. Gino heeft in zijn jeugdige voetbalcarrière deelgenomen aan het jeugdplan van Fortuna maar is altijd actief gebleven in de Ster-jeugd. Huidig aanvoerder Davy Hodselmans was de ‘kneder’ van Gino als voormalig jeugdleider. Als Gino deze tips verder weet te verwezenlijken dan gaan we gegarandeerd nog veel genieten van deze echte steinse balkunstenaar.

Toi Toi Gino !

Niels Kusters (1998):

ster3 4

De in Nuth woonachtige Niels begon bij de jeugd van plaatselijke voetbalclub Minor. Daarna maakte hij als aanvaller de overstap met succes naar de jeugd van FC Hoensbroek, een talentvolle lichting waar hij zijn jongste successen op hoog niveau behaalde. Bij het proeven aan de senioren wilde Niels een stapje hoger op en kwam via vrienden terecht bij De Ster. Binnen no time paste Niels zich aan binnen de groep, geen kapsones, vriendelijk en gewoon. Ook vrijdags na de training wil Niels nog wel eens een pintje op zijn gemakje drinken. Hij heeft helaas door wat blessures nog niet echt kunnen laten zien wat hij in huis heeft, en daardoor ook wedstrijden gemist. Dus Niels laat komend jaar mooie acties zien en vele speelminuten, zodat we ook van jou over mooie actiefoto’s kunnen beschikken, want die hebben we helaas nog niet kunnen vinden!

Sammy Sabri (1998):

ster3 5

Onze Sammy is woonachtig in Heerlen. In het verleden actief geweest bij oa Sporting Heerlen en Groene Ster. Hij studeert rechten aan de uni in Maasticht. Sammy is een aanvallend ingestelde voetballer en kan op verschillende posities uit de voeten. Grillig, snel, hardwerkend en uit het niets opduikend voor de goal. Ook Sammy kampte met een chronische blessure die hem parten speelde waardoor hij geen lekker wedstrijdprogramma heeft kunnen spelen. Hopelijk is volgend seizoen alle blessureleed achter de rug en kan hij zijn voetbalvaardigheden veelvuldig tonen, succes Sammy !

Tot zover

Groet EsGee