Overig Ster nieuws

Ja echt, het seizoen 20/21 is nog maar 3 wedstrijden oud, en wordt helaas ook niet meer ouder…… maar nu al is de technische commissie de plooien glad aan het strijken voor het seizoen 2021/2022.

één mannetje gaan we missen komend seizoen, Jean Maas gaat van een welverdiende rust genieten en dat gunt hem de hele Ster-familie. Desondanks zal hij zeker nog regelmatig aanwezig zijn op ons sportcomplex. Assistent Frans Beaujean heeft als nieuwe hoofdtrainer Pedro Ricksen aan zijn zijde gekregen. Maar ook dat wist U al.

Nu wil de TC onze leden en supporters op de hoogte stellen van de spelers die ook het komend seizoen actief zijn op ’t Hetjen. In een paar afleveringen geven wij onderstaand de vorderingen weer van de besprekingen die hebben plaatsgevonden en de spelers die hebben “bijgetekend”.

BOB DUKERS 1999:

spelers1d

De zoon van de bakker. Met nog net geen 17 jaar jong kwam Bob over van de junioren. Hij werd ingedeeld bij de trainingen van groep 2. Hij liet de trainer weten wat zijn ambities waren en dat het zijn bedoeling was om bij 1 te trainen. Binnen een maand dwong hij dat af en Bob is sindsdien uitgegroeid tot een meer dan vaste kracht bij het eerste. Een terriër op het middenveld, ijzervreter, acrobaat en iemand die duelkracht hoog in zijn vaandel heeft staan. Een bakkerszoon met tomeloze inzet en energie die je in het veld het liefst niet als directe tegenstander wil hebben.

DAVY HODSELMANS 1993:

spelers1c

Goede wijn behoeft geen krans. Oud jeugdspeler, oud Fortuna-speler en nu is de fysiotherapeut al jaren lang de leider van onze hoofdmacht. Als je interesse hebt in Vitaminen, mineralen en andere spoorelementen dan moet je bij onze bewegingsdeskundige zijn. Onze “El Capitano” is DE betrouwbare man in de centrale verdediging waar we met recht heel blij en trots op zijn, een Sterman 4-ever ! Oh ja, aan familie-toernooitjes doet Davy niet meer mee….haha.

JEROEN VAN MEIJEL 1997:

spelers1a

Een technicus, een aimabel persoon, typisch zo’n speler die je mist als hij er niet bij is... Vaak als nr. 10 de man van de verrassende openingen, diepgang, creativiteit en daarnaast regelmatig scorend. Hij houdt van FIFA voetbal gamen, kijkt graag naar Flikken Maastricht en droomde nog eens om als ‘bad guy’ in Penoza te kunnen spelen. Ook ons “slangenmens” speelt komend seizoen weer bij de geel/zwart hemden in Stein, top Jeroen !

ROEL HEFFELS 1996:

spelers1b

Een typisch product uit de Steinse Ster-opleiding van Jan de Weijer... Rook eens bij de jeugd van Fortuna, kwam terug bij ons. Startte in het derde, ging eens mee met het 2e en hap zei de trainer, die moet ik hebben. Sindsdien is Roel uitgegroeid als vaste waarde, sober, no-nonsense en zowel links- als rechtsbenig. Vleugelverdediger of centrumverdediger, het maakt Roel allemaal niets uit, een alleskunner die voor elk spreukje een passend tegeltje heeft…..een geel/zwart hart met vriendin Jill voor altijd aan zijn zijde !

Heel snel zal de TC een vervolg geven op dit epistel, tot de volgende keer.

Esgee