Overig Ster nieuws

De Ster heeft Pedro Ricksen vastgelegd als hoofdtrainer voor het seizoen 2021-2022. Pedro is een gedreven en ervaren oefenmeester die eerder werkzaam was bij clubs als Sporting Heerlen, Minor en Sportclub ’25 en momenteel de hoofdmacht van BSV Limburgia onder zijn hoede heeft. Hij laat weten erg gecharmeerd te zijn van onze club en verheugt zich op de samenwerking met onze talentvolle spelersgroep en de enthousiaste staf in het -hopelijk “covid-vrije” - seizoen 2021-2022.

Pedro is 41 jaar, woonachtig in Heerlen,  getrouwd met Angelique en trotse vader van Megan en Dean.
In het dagelijkse leven is hij werkzaam als jeugdtrainer bij Fortuna Sittard waar hij de JO18 onder zijn hoede heeft.
Wij heten Pedro alvast hartelijk welkom en wensen hem veel succes
Bestuur SV De Ster

ricksen x