Overig Ster nieuws

R.K.S.V. De Ster is op zoek naar een enthousiast en communicatief vaardig Hoofd Jeugd Opleiding (HJO).

De HJO wordt de spil in onze jeugdopleiding en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gehele opleiding, waarbij hij zich richt op alle jeugdteams, zowel op de prestatieve teams als de recreatieve teams. Dit past binnen de visie van De Ster dat iedere jeugd speler in de gelegenheid moet worden gesteld om het beste op voetbalgebied uit zichzelf te halen. Wij willen onze spelers in alle teams zowel spelplezier bieden als de mogelijkheid om zichzelf als speler individueel maar ook speler binnen het team optimaal te ontwikkelen. Uiteraard voor iedereen binnen de eigen mogelijkheden.

De taken van het Hoofd Jeugdopleiding zijn onder meer:

• Het nader uitwerken van het door het bestuur goedgekeurde concept VOP tot de definitieve versie;
  • Het aansturen, op regelmatige basis coachen en begeleiden van jeugdtrainers en leiders in lijn met het jeugd opleidingsplan;
  • Het coördineren en organiseren van trainingen voor de jeugd;
  • Speelt een actieve rol op de velden door het beoordelen van een gegeven training en het volgen van de wedstrijden van de diverse teams;
  • Is lid van de technische commissie, neemt deel aan de vergaderingen en stelt de commissie op de hoogte van de voortgang bij de diverse teams;
  • Legt verantwoording af aan het bestuurslid technische zaken. (op termijn zal verantwoording worden afgelegd aan het bestuurslid jeugdzaken).

Het profiel van het hoofd jeugdopleiding:

• Ervaring als trainer en leider bij de jeugd met aantoonbare leidinggevende capaciteiten.
  • Minimaal in het bezit van het diploma UEFA C. (TC-3)
  • Enthousiaste, inlevende en communicatief vaardige persoonlijkheid met oog en begrip voor de aard en omvang van het jeugdvoetbal bij R.K.S.V. De Ster. Moet de drive hebben het jeugdvoetbal bij De Ster op een hoger plan te brengen.
  • Is een sportief voorbeeld voor onze jeugd, maakt duidelijk wat er van een jeugdvoetballer wordt verwacht op de onderdelen instelling, houding en gedrag.
  • Is resultaatgericht en is in staat om de doelstellingen van het Jeugd Opleidingsplan te bewaken.
  • Beschikt over/kan overleggen een VOG verklaring.

De kandidaat dient minimaal beschikbaar te zijn op 2 van de 5 trainingsavonden (wisselend) van onze jeugd en op de zaterdagochtend en zaterdagmiddag. De verwachte tijdsbesteding is 10 tot 15 uur per week.

Wij bieden kandidaten een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamische vereniging. Samen met de aanwezige leiders en trainers is het doel om de kwaliteit van onze gehele jeugdafdeling flink te verhogen. Qua salaris mag worden uitgegaan van een bij de functie passende waardering.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je reactie bij voorkeur via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.