Overig Ster nieuws

Met genoegen maakt het bestuur van RKSV de Ster bekend dat Ronny Czornyj na het huidige seizoen 2014/2015 nog minimaal 2 seizoenen aan de Ster verbonden zal zijn als hoofdtrainer van de club. Trainer en hoofdbestuur zijn overeengekomen het thans lopende contract open te breken en met twee jaren te verlengen. Het bestuur licht deze opmerkelijke stap toe :

"Wij kennen Ronny natuurlijk als een aimabele, enthousiaste en vooral gepassioneerde trainer die - na de promotie naar de tweede klasse - uitstekende resultaten blijft behalen. Zijn kwaliteiten als  trainer, teambuilder en mens zijn onovertroffen en hij weet het maximale uit de jonge spelersgroep te halen. Mede dankzij zijn inzet en passie heeft De Ster zich ontpopt tot een unieke, stabiele en warme club met een uitstraling die steeds meer supporters en sympathisanten naar sportpark 't Hetjen trekt; Een ontwikkeling die wij de komende jaren natuurlijk willen borgen".