Overig Ster nieuws

Zondag ochtend 30 augustus om 10 uur start de eerste training voor de ienie mini's van RKSV De Ster.

Kinderen die geboren zijn in de jaren 2014 2015 en 2016 mogen geheel vrijblijvend deelnemen aan de trainingen. De trainingen duren een uurtje. De kinderen hoeven niet ingeschreven te worden bij de club. Kinderen die ouder zijn, mogen een gratis proefles meedoen bij de training van JO7. Voor meer info kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de trainingen van de ienie mini's staat plezier voorop! Je hebt geen speciale kleding nodig, alleen een goed humeur en veel lol. De kinderen maken op een speelse manier kennis met voetballen. Dribbelen met de bal, kei hard schieten in de goal, spelletjes en natuurlijk een bekertje ranja.

De trainingen zullen plaatsvinden op de volgende datums:

30 augustus, 6 september, 13 september, 20 september, 27 september en 4 oktober. De trainingen gaan altijd door. Uitzonderingen zijn hevige regen ( het veld is niet meer bespeelbaar) onweer en sneeuw op het veld. Hoor je niks, gaat het door. Als het niet door gaat, zal dit op de website en facebook vermeld worden.

De trainingen zullen net als voorgaande jaren worden geleid door Rob Schulpen en Evita Ritzen-Neilen. Dit jaar zullen ook een aantal trainers van jo7,jo8 en jo9 de trainingen verzorgen.

Het wordt op prijs gesteld als geïnteresseerden vooraf een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we een beeld hebben van het aantal deelnemende kinderen.

We hopen net als eerdere jaren op een grote opkomst!

Jeugdcommissie RKSV De Ster

ienie mini 2020 art1

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.