Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Wij zijn op zoek naar een ervaren veldtrainer jeugd, veldtrainer dames en een trainer/coach. Lees snel verder om contact op te nemen. 

Trainer coach JO12 : Voor het trainen en begeleiden van een enthousiaste groep kids van ongeveer 11 jaar zoeken wij nog een jeugdtrainer. De trainer verzorgt – samen met een assistent – de trainingen, regelt de coaching op zaterdagen en coördineert de communicatie met de ouders.

Voor meer informatie en voorwaarden bel je met 06 50646972 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldtrainer Vr1 : De Ster heeft drie damesteams te weten een recreatief 7x7 team, een veterinnen team en een talentvol dames elftal. Met name voor die laatste categorie zoeken wij een ambitieuze veld/techniektrainer die de huidige staf ondersteunt en 1x per week een hoogwaardige training verzorgt.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je bellen met 06-52715407 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldtrainer JO17 : Voor de relatief grote groep JO17 zoeken wij nog een specifieke veldtrainer die de huidige coach ondersteunt door het verzorgen van minimaal 1 wekelijkse training.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je bellen met 06-18409290 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Succes!

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.