Overig Ster nieuws

Wij zijn op zoek naar een ervaren veldtrainer jeugd, veldtrainer dames en een trainer/coach. Lees snel verder om contact op te nemen. 

Trainer coach JO12 : Voor het trainen en begeleiden van een enthousiaste groep kids van ongeveer 11 jaar zoeken wij nog een jeugdtrainer. De trainer verzorgt – samen met een assistent – de trainingen, regelt de coaching op zaterdagen en coördineert de communicatie met de ouders.

Voor meer informatie en voorwaarden bel je met 06 50646972 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldtrainer Vr1 : De Ster heeft drie damesteams te weten een recreatief 7x7 team, een veterinnen team en een talentvol dames elftal. Met name voor die laatste categorie zoeken wij een ambitieuze veld/techniektrainer die de huidige staf ondersteunt en 1x per week een hoogwaardige training verzorgt.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je bellen met 06-52715407 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldtrainer JO17 : Voor de relatief grote groep JO17 zoeken wij nog een specifieke veldtrainer die de huidige coach ondersteunt door het verzorgen van minimaal 1 wekelijkse training.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je bellen met 06-18409290 of via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Succes!

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.