Overig Ster nieuws

Beste clubleden en supporters,
Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Gelukkig zijn de trainingen weer hervat en zijn wel volop bezig met de voorbereidingen van De Soccer Challenge. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden door bijvoorbeeld het wegvallen van de inkomsten uit de kantine en entree. We hebben daarom besloten een korte actie in te gaan zetten waarbij jullie, geheel vrijblijvend de mogelijkheid krijgen om de club te steunen via de: Clubhanddoekactie

Clubhanddoekactie

Met een heuse collectors item club handdoek actie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van de club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat!
De actie start direct en zal eindigen op 15 juli. Dus ben er snel bij!

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Ga NU naar de website
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop (15 juli)  afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Super als je meedoet!

club handoek 2020 artin