Overig Ster nieuws

Voetbal mist jullie

De lege velden, kleedkamers, kantine, maar ook langs de lijn: Je wordt gemist. Het geel-zwart wil gedragen worden, door spelers en supporters en het liefst tijdens de wedstrijden natuurlijk.

Ook coronavirus is teamsport

We kunnen dit alleen samen oplossen, dus ook in deze tijd moeten wij met zijn allen laten zien echte en sportieve teamspelers te zijn. We zijn als sporters gewent dat er regels zijn en hoe beter we ons daar aan houden hoe beter deze (wed)strijd verloopt.

Einde seizoen

Dit jubileumjaar had er heel anders uit moeten zien. Tijdens de seizoensafsluiting zouden alle teams in het feestgedruis opgaan en wilden we terugkijken op de vele successen van de laatste jaren.
Nu alles is stilgelegd en ook de competitie niet meer verder gaat moeten we dat allemaal even uitstellen. Maar we gaan het zeker niet 'afstellen'!

Algemene ledenvergadering

Op korte termijn moeten er een aantal belangrijke beslissingen worden genomen. Deze zijn momenteel uitgesteld omdat onze ALV helaas niet is kunnen doorgaan. Ook hier zullen we zo snel mogelijk een oplossing voor aandragen.

Evenementen

Door de onzekerheid van wanneer weer wat mag, plannen we nu liever even niets vast op een datum. Wat we wel aan het doen zijn is evenementen aan het bedenken en organiseren. De datums plakken we er later aan.

Hoe doen we het financieel?

Dat weten we nog niet exact maar rooskleurig is het natuurlijk niet. We zijn sterk afhankelijk van de ondersteuning vanuit de overheid en KNVB. De meeste vaste lasten van onze vereniging zullen immers voldaan moeten worden, terwijl de belangrijkste inkomstenbron (kantine) is opgedroogd. Wij hopen dat onze leden de vereniging blijven dragen en hun contributies blijven voldoen; ondanks het stopzetten van trainingen en wedstrijden heeft onze club alle steun nodig om in deze bizarre tijd te overleven.

Voorbereidingen

Ook zijn we druk bezig om het volgende seizoen voor te bereiden, zodat als we weer mogen we er ook meteen klaar voor zijn. Met het officieel bekend maken van de definitieve indelingen van alle teams wachten we totdat we zeker weten wie waar kan en mag spelen. De inventarisatie van kleding en materiaal vindt ook al plaats.

Sponsoren

Jaar in jaar uit staan vele sponsoren klaar om de club te helpen. Dat gebeurt zowel financieel, maar ook met spullen, schenkingen van goederen, mankracht leveren en meer.
Wij zijn heel erg trots op de vele trouwe sponsoren die de club ook in deze tijden een warm hart toedragen.

Doe wat voor hun terug
Nu is het als nooit tevoren de tijd om iets voor onze sponsoren terug te doen. Nu hebben zij ons hard nodig en kunnen wij ook echt iets voor hun doen.
Koop lokaal
Let bij de aanschaf van spullen eens goed op of deze ook bij een lokale middenstander gekocht kunnen worden. Voor de prijs hoef je het niet te laten en vaak voor de service zou je het wél moeten doen.

Hoe verder

Zo lang er geen einde van de maatregelen in zicht zijn kunnen we niet op de velden en in het gebouw. We zullen moeten wachten op de overheid. Zodra de maatregelen versoepeld worden zullen wij meteen kijken naar de mogelijkheden voor de club.

Laten we ook nu 1 team zijn

Let op jezelf en op elkaar, zorg voor elkaar en ben er voor elkaar. Laten we er samen voor zorgen dat we met de juiste aanpak en instelling én als team kunnen winnen van onze tegenstander CoVid19.

Blijf gezond! 
We zien elkaar hopelijk snel weer op de velden...
namens het bestuur, Raymond, Tom, Hein, Anton, Anita, Jack, Souad.

 


 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.