Overig Ster nieuws

Beste Stermensen, in deze bizarre tijden is er natuurlijk ook goed nieuws te melden.
Zo viert zaterdag 4 april een van onze oudste supporters, zo niet dé oudste, zijn 90-ste geboortedag. Thjeu “van Fieje” Driessen was vele jaren een getalenteerde en gewaardeerde actieve Stervoetballer. Daarnaast was en is hij al ontelbare jaren, samen met zijn eega, een Stersupporter in hart en nieren.

Nog steeds bezoeken ze met hun tweetjes iedere thuiswedstijd van ons vlaggenschip. Thjeu is te bestempelen als een kritische maar vooral ook hele trouwe en trotse supporter. Thjeu, de supportersclub van RKSV De Ster feliciteert jou, namens ons allen, van harte met deze mooie mijlpaal.
Maak er met jullie beiden en de familie een mooie dag van! We wensen jullie nog vele jaren alle gezondheid en geluk.
Hopelijk tot snel, bij de eerste thuiswedstrijd van De Ster 1.

Namens de hele Sterfamilie!

Bestuur en leden supportersclub RKSV De Ster