Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De eerste zondag van het nieuwe jaar stond in het teken van een sportieve ontmoeting en de nieuwjaarsreceptie. In toernooivorm deden de verschillende seniorenteams hun krachtmeting. Met een opkomst van zo'n 50 man was dit een geslaagd evenement. Vervolgens startte 's middags om 14 uur het officiële deel van de nieuwjaarsreceptie.

Ook de loterij is succesvol verlopen en de prijzen zijn verdeeld. !Alle prijzen zijn tijdens de receptie uitgegeven! 
De hoofdprijs is op lotnummer 499 gevallen (eetbon 50 Euro  Merode) gewonnen door Patrick Nordhausen de rest van de prijzen zijn gevallen op loten van mensen die aanwezig waren op de nieuwjaarsreceptie.

Het was in elk geval een mooie aftrap voor het nieuwe jaar en de tweede seizoenshelft. We maken ons weer klaar voor een mooi jaar met als een van de hoogtepunten het 80 jarig jubileum. Daarover binnenkort meer.

compilatie

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.