Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Als vrienden van Fortuna Sittard mocht een jeugdteam van RKSV De Ster op bezoek tijdens een van de thuiswedstrijden. Het team van Evita en Frans maakten dankbaar gebruik van dit aanbod en bezorgden de spelers (ook die van Fortuna 😉 ) een onvergetelijke avond. Fortuna hield de 3 punten in huis. Dat De Ster JO9 daar een duidelijke een bijdrage in had, dat moet haast wel.

Fortuna ging het veld op met een ‘succes high five’ van de JO9 spelers. In de rust werden de penalty’s geoefend en daarmee het publiek flink geëntertaind. Er mocht zelfs mee gerent worden tijdens een ere rondje.

JO9 heeft zichtbaar genoten en houdt veel inspiratie over aan deze avond. Ze weten weer allemaal waarvoor ze het doen. Het was namelijk de invaller die Fortuna aan de winst hielp, het had dus zomaar ook iemand van De Ster kunnen zijn.

Bekijk zeker de foto’s, het genieten straalt er vanaf. Je ziet de stuiterballen van de JO9 eerst de spelers een high five geven om vervolgens penaltys te schieten. Een ere rondje om het veld maakte het voetbalgevoel compleet.

BEKIJK HIER DE FOTO'S

1 art pano

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.