Overig Ster nieuws

Het bestuur van De Ster is trots en verheugd dat succestrainer Jean Maas ook in het seizoen 2020/2021 verbonden blijft aan onze vereniging. Voor trainer Jean Maas heeft vooral de zeer plezierige spelers groep waar hij vorig en dit jaar mee kan werken de doorslag gegeven om langer bij De Ster te blijven.

Ook de samenwerking tussen Jean en alle leden van staf en de trainers van het tweede elftal en de JO-19 verloopt prima.  De huidige spelersgroep doet het dit jaar als promovendus in de 1e klasse tot heden zelfs boven verwachting. Door het langer aanblijven van Jean Maas kan er met deze spelersgroep stap voor stap aan worden gewerkt om van De Ster een steeds beter voetballend elftal te maken waar veel toeschouwers met plezier naar komen kijken.

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner