Overig Ster nieuws

Het was al een tijdje bekend, maar vandaag tijdens de reguliere DB vergadering kwam afgevaardigde Jacky Meijer-Petreska van UPS officieel de cheque overhandigen. Voorzitter, secretaris en de penningmeester namen de cheque van de weldoener maar wat graag gezamenlijk aan. Een uniek moment onder het toeziend oog van het volledige dagelijks bestuur.

De cheque is te danken aan de vele uren vrijwilligerswerk die vaak ongemerkt in het besturen en organiseren van de club gaan zitten. Toen de Ster aan de (nood)-bel trok bij UPS hoefde over een beoordeling en vervolgens toekenning dan ook niet lang nagedacht te worden. De hoogte van het bedrag was daarbij wel een onverwachte maar zeer aangename verrassing. Het broodnodige onderhoud aan de tribune kan met deze aanvulling van de kas dan ook volledig uitgevoerd worden.

RKSV De Ster heeft aan de 'UPS organisatie voor charity' uitleg gegeven hoe belangrijk de rol van een voetbalvereniging in de samenleving tegenwoordig is. Er komt bij het balletje trappen vandaag de dag ook heel wat sociale vaardigheid kijken. De voetbalclub is veel meer dan alleen het voetballen. Belangrijk is dat wij als club voldoende middelen hebben om buiten het wekelijkse trainen en de competitie ook andere activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren. En dat toont het goed gevulde jaarprogramma van de Ster wel aan. De keerzijde is dat door alle evenementen en voorzieningen als trainingsmaterialen de financiën voornamelijk daarheen gaan en het onderhoud vaak op een tweede plaats komt of zelfs helemaal niet uitgevoerd kan worden. Dank zijn de werkploeg kan De Ster nog veel van het onderhoud zelf uitvoeren, maar zeker de grotere projecten zoals een tribune blijven dan lang op de plank liggen.

UPS, vooral bekend van de pakketdiensten, is een van wereld grootste logistieke dienstverleners. Met vele vrijwilligersacties en financiële bijdrages als deze willen zij graag iets terug geven aan de samenleving daar waar het 't hardst nodig is.

Namens het bestuur, is De Ster UPS oprecht dankbaar voor deze meer dan welkome grote financiële bijdrage. Een UPS afvaardiging zal na de renovatiewerkzaamheden officieel uitgenodigd worden voor een opleveringsmoment.

Over de UPS Foundation

ups logo 150UPS is een wereldwijde leider in de logistiek en biedt een breed scala van logistieke oplossingen met inbegrip van het vervoer van pakketten en vracht; faciliteren van internationale handel, en de inzet van geavanceerde technologie om overslag van goederen efficiënter te beheren. Sinds de oprichting in 1907 heeft UPS een bekendheid opgebouwd om als een zorgzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemer ondersteunende programma's te bieden die zorgen voor lange termijn oplossingen in de behoeften van de gemeenschap.
De UPS Foundation is in 1951 daarvoor opgericht en leidt de wereldwijde 'burgerschapsprogramma's' en is verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van de betrokkenheid van de gemeenschap bij de lokale, nationale en wereldwijde gemeenschap. In 2018 investeerden UPS en haar werknemers, actief en gepensioneerd, meer dan ooit in de kosten van het project: 114,9 miljoen dollar aan liefdadigheidsgiften over de hele wereld. Meer over de UPS Foundation is te vinden via http://ups.com/Foundation

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner