Overig Ster nieuws

Naar aanleiding van publicatie De Limburger
Er lijkt nu eindelijk schot te komen in de benodigde upgrade van sportcomplex ’t Hetjen. Doordat het ambitieuze MISA project maar niet van de grond wilde komen gebeurde er niets met de 2 verouderde grasvelden die eigenlijk alleen in lente en nazomer het predikaat voetbalveld mogen dragen. Ondertussen heeft zich een grote aanwas van (jeugd)leden voorgedaan, verdubbelt het aantal voetballende dames, telt het walking voetbal 25 jonge zielen en staan scholen en andere instanties en verenigingen in de rij om gebruik te mogen maken van het complex.

Terwijl de MISA-gelden aan de horizon verdwijnen wordt de noodroep van onze vereniging nu blijkbaar gehoord. Een tweetal moties ingediend door STEINS BELANG lijken op bijval in de gemeenteraad te kunnen rekenen. In ieder geval kunnen we binnen afzienbare tijd een tweede (!?!) damestoilet en een mindervaliden WC aanbieden. Men zoekt nu blijkbaar naarstig naar middelen om 1 van de twee knollentuinen op korte termijn van kunstgras te voorzien. Het Bestuur doet in ieder geval een dringend appel aan het gemeentebestuur om deze middelen zo snel mogelijk te vinden; de sportieve prestaties die je in Stein inmiddels kunt zien stroken niet met de faciliteiten die daartoe beschikbaar zijn. Of, zoals onze voorzitter het in de pers al simpelweg heeft verwoord : “Er moet iets gebeuren !”

Publicatie bron De Limburger

art limburger groot