Overig Ster nieuws

Gelet op de afstanden die dit jaar – in de eerste klasse - moeten worden afgelegd is besloten een aantal wedstrijden per touringcar te bezoeken. Supporters stellen we in de gelegenheid om mee te reizen. Er zijn in principe iedere wedstrijd 25 plaatsen beschikbaar. Vol is evenwel Vol…en daarom vragen we je in de kantine in te schrijven indien je mee wenst te reizen. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Onze supportersclub en een gulle gever leveren een mooie bijdrage in de kosten. Desalniettemin vragen wij aan alle passagiers een kleine bijdrage van 5 euro te voldoen bij inschrijving of bij onze steward in de bus.
Lees snel verder voor het reisschema.

busreizen2019

Programma:::: KLIK voor INFO