Overig Ster nieuws

Op onze jaarlijkse afsluitende feestavond (22 juni in de kantine) zullen weer tal van Ster-mannen en -vrouwen in het zonnetje gezet worden. Niet op de laatste plaats natuurlijk ons eerste elftal dat tijdens die avond wordt gehuldigd voor het realiseren van promotie naar de 1e klasse!


Temidden van al deze winnaars zal de ster van één voetbalster echter het hardste blinken. Het winnen van de gouden schoen is immers een prestatie van jewelste. Want ook al is voetballen een teamsport, het scoren van doelpunten is toch de grootste kunst. Dat blijkt ook wel weer als we het gouden schoen klassement van dit jaar erop naslaan. Van de circa 120 seniorenvoetballers die dit seizoen de kicksen onderbonden zijn er slechts 6 in geslaagd om de dubbele cijfers te halen qua doelpuntenproductie.

Op de 6e plaats met het fraaie aantal van 11 treffers is veteraan Bart Pantus geëindigd. Bart kende een prima seizoen, nadat hij de eerste faalangst die gepaard gaat met het samenspelen met Will Leurs had overwonnen. Proficiat Bart!

De 5e plaats werd opgeëist door 1e elftalspeler Boyd Stoffels met 12 treffers. Boyd heeft ons dit seizoen voornamelijk laten genieten van zijn fraaie techniek en prachtige rust aan de bal. Ondanks het feit dat Boyd geen geboren goalgetter is, heeft zijn productie (samen met vele assists) een belangrijke bijdrage geleverd aan de promotie. Klasse Boyd!

Op de 4e plaats eindigde Giel Piereij met maar liefst 16 treffers. Voor een vleugelspeler een geweldig aantal, waarbij ook Giel aanvullend nog heel wat assists liet noteren. Afgelopen maandag scoorde Giel zijn belangrijkste doelpunt van het seizoen door de beslissende penalty binnen te schieten in de nacompetitie-finale. Ook al telde dat doelpunt niet meer voor dit klassement, omdat we alleen competitie-doelpunten noteren. Top Giel!

Dan zijn we aangekomen bij de top 3. En die wordt gevormd door een weinig verrassend trio. Op de derde plaats eindigde een voormalig winnaar van de gouden schoen. Tegenwoordig legt hij zich meer en meer toe op het bedienen van medespelers (getuige ook het grote aantal veelscorende veteranen in de lijst), maar desalniettemin kwam zijn persoonlijke productie dit seizoen uit op maar liefst 22 treffers. We hebben het over niemand minder dan Stef “King” Conjour. Hulde Stef!

Op de tweede plaats komen we een man tegen die afgelopen seizoen goud waard was voor maar liefst twee teams. Want Jenki Jevric speelde consequent elk weekend op zowel de zaterdag (bij de veteranen) als de zondag (bij De Ster 4). Voor beide teams wist Jenki heel wat keren het netje te vinden. Bij de veteranen is men druk doende om Jenki te overtuigen om eens wat meer voor eigen succes te gaan en minder de bal over te spelen. Als Jenki dat nog aanleert, gaat hij volgend seizoen zeker een gooi doen naar de hoofdprijs. Klasse Jenki!

En dan zijn we aangekomen bij de winnares. Vorig jaar werd al gesuggereerd om de trofee maar haar naam te geven. Want net als voorgaande jaren was er ook dit jaar geen kruid gewassen tegen de overweldigende doelpuntendrift van deze topscorer pur sang. Bo Knoops is ook dit jaar weer de volkomen terechte winnares van de gouden schoen. Wie de afgelopen dagen het WK Damesvoetbal heeft gevolgd, bekruipt toch het gevoel dat Bo ook best op dat podium had kunnen schitteren met haar kwaliteiten. Maar laten we blij zijn dat Bo meer prioriteit geeft aan een leuke baan, voetballen met vriendinnen in eigen dorp, en een sigaretje en een baco op zijn tijd. Dat geef ons wekelijks de gelegenheid om haar te zien schitteren.
Bo, van harte gefeliciteerd met de award die je voor het derde jaar op rij hebt veroverd en die je op 22 juni officieel gaat ontvangen.

1.

Bo Knoops

Dames

33

2.

Jenki Jevric

Vets, 4e

23

3.

Stef Conjour

Vets

22

4.

Giel Pierij

1e

16

5.

Boyd Stoffels

1e

12

6.

Bart Pantus

Vets

11

7.

Rob Schulpen

Vets

9

8.

Guillermo Langen

1e

8

 

Dyonne Conjour

Dames

8

 

Pascal Conjour

Vets

8

11.

Steve Krijgsman

2e

7

 

Raoul Dassen

4e

7

 

Denny Vorstermans

Vets

7

14.

Bob Dukers

1e

6

 

Randy Wanten

1e

6

 

Misha Dreessen

Vets

6

 

Will Leurs

Vets

6

18.

Erik Poulissen

2e

5

 

Geoffrey van Hecke

4e, 2e

5

 

Noud Claessens

4e

5

 

Levi Nelissen

Vets

5

22.

Jeroen van Meyel

1e

4

 

Frank Haenraets

2e

4

 

Quin Konings

2e

4

 

Ivo van den Bergh

4e

4

 

Demi Fredrix

Dames

4

 

Siri Vroemen

Dames

4

28.

Steffan Laumen

1e, 2e

3

 

Mike Haberland

1e

3

 

Luca Bruijnestein

2e

3

 

Bart Linders

2e

3

 

Bob Schoutrop

3e

3

 

Thijs Kemp

3e

3

 

Robin Janssen

3e

3

 

Ralph Janssen

3e

3

 

Ralph Doek

4e

3

 

Jesse Grummer

4e

3

 

Samantha Vanhouwe

Dames

3

 

Maud Daemen

Dames

3

 

Marc Lacroix

Vets

3

41.

Brian Debie

1e

2

 

Davy Hodselmans

1e

2

 

Rene Gooren

2e

2

 

Tim Giebels

3e

2

 

Rudi Gooren

3e

2

 

Brian Haenen

4e

2

 

Mark Habets

4e

2

 

Danny Pepels

4e

2

 

Michel Beks

4e

2

 

Cynthia Kughler

Dames

2

 

Ron Marchal

Vets

2

 

Gerard Martens

Vets

2

53.

Stan Loogh

1e

1

 

Timo Haberland

1e

1

 

Dani Boutsen

1e

1

 

Hassan Benabdellouahab

2e

1

 

Joep Nacken

2e

1

 

Jari Knoops

2e, 4e

1

 

Roy Visschers

3e

1

 

Ludi Claessens

3e

1

 

Mike Schippers

3e

1

 

Serge Grobbee

3e

1

 

Lars Poulissen

3e

1

 

Andy Verheyen

4e

2

 

Brahim Dagdaoui

4e

1

 

Baron Prickett

4e

1

 

Patrick Schepers

4e

1

 

Joy Creuwels

Dames

1

 

Rachel van Erp

Dames

1

 

Cindy Peters

Dames

1

 

Frank Peters

Vets

1

 

Robbie van der Linden

Vets

1

 

Eddy Ubbink

Vets

1

 

Dennis Stelten

Vets

1

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.