Overig Ster nieuws

Met het oog op het seizoen 2019/2020 heeft De Ster het technisch plaatje nagenoeg rond. Zoals eerder al bekend werd gemaakt zal Jean Maas ook volgend seizoen aanblijven als hoofdtrainer. Recentelijk is ook Stef Conjour vastgelegd als trainer 2de elftal. Ook de 3 koppige Staf bij de steeds groter wordende groep dames zal het goede werk volgend seizoen voortzetten. Tim Bouwels en Mark Habets tenslotte blijven aan als leiders van de recreatieve senioren elftallen.

Bij de junioren elftallen mag De Ster zich komende jaargang verheugen op een uitermate geschikt technisch kader. De selectiespelers Jari Knoops en Steffan Laumen nemen de talentvolle JO19 onder hun hoede. De JO17 wordt getraind door Lars Linders en Gunther Lange. Bovendien wordt Joep Nacken aangesteld als technisch coordinator 17/19. De JO15 wordt getraind door Frank Peters en Stef Conjour die daarmee een dubbelrol vervult. De rol van Technisch Coordinator 13/15 wordt ingevuld door Rene Gooren. De indeling van het kader bij de pupillen wordt de komende weken verder opgezet door m.n. Rob Schulpen die volgend seizoen de als zodanig coordinator7/11 zal zijn.

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.