Overig Ster nieuws

Zondag ochtend 7 april om 10 uur start de eerste training voor de ienie mini's van RKSV De Ster. Kinderen die geboren zijn in de jaren 2013 en 2014 mogen geheel vrijblijvend deelnemen aan de trainingen. De trainingen duren een uurtje. De kinderen hoeven niet ingeschreven te worden bij de club. Kinderen die ouder zijn, mogen een gratis proefles meedoen bij de training van JO6. Voor meer info kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de trainingen van de ienie mini's staat plezier voorop! Je hebt geen speciale kleding nodig, alleen een goed humeur en veel lol. De kinderen maken op een speelse manier kennis met voetballen. Dribbelen met de bal, kei hard schieten in de goal, spelletjes en natuurlijk een bekertje ranja.
Woont er een klein voetbaltalent in jullie huis? Of heb je gewoon zin in een sportieve zondagochtend? Kom dan vanaf 7 april meedoen met de ienie mini trainingen.
 
De trainingen zullen net als voorgaande jaren worden geleid door enthousiaste trainers en ouders. Dit jaar zullen Rob Schulpen ( trainer jo11) , Evita Ritzen - Neilen (trainster jo8) en Erik Ritzen de trainingen geven. 
 
Het wordt op prijs gesteld als geïnteresseerden vooraf een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zodat we een beeld hebben van het aantal deelnemende kinderen.
 
We hopen net als eerdere jaren op een grote opkomst!
 
Jeugdcommissie RKSV De Ster

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.