Overig Ster nieuws

Aan het eind van het lopende seizoen zal weer de gouden schoen worden uitgereikt aan de algeheel topscorer van alle seniorenteams. Vorig seizoen ging die prijs voor het tweede jaar op rij naar Bo Knoops. En ook op dit moment is onze prima donna Bo weer de trotse lijstaanvoerder en heeft ze al een forse voorsprong op de concurrentie opgebouwd.
Net zoals voorgaande jaren tellen enkel de in competitieverband gescoorde doelpunten mee. In deze tweede seizoensupdate kunnen we al wat stevigere uitspraken doen over de scoringsdrift van onze goalgetters. Want met nog 8 tot 10 wedstrijden op het programma voor alle teams, begint de tijd langzaamaan te dringen voor diegenen die nog aanspraak willen maken op de gouden schoen.

Zoals reeds gemeld wordt de ranglijst weer aangevoerd door Bo Knoops met 21 goals. Haar naaste achtervolgers zijn Stef Conjour en Jenki Jevric, beiden met 14 goal. Stef lijkt zich bij de veteranen steeds meer te schikken in een rol als aangever. Met dat in het achterhoofd is zijn score nog altijd indrukwekkend. Hetzelfde kan gezegd worden van de prestatie van de altijd gedreven Jenki, die vrijwel elk weekend tweemaal in actie komt (bij de veteranen en het vierde).

Bij ons eerste elftal wordt er dit seizoen ook aan de lopende band gescoord. Dat resulteert in top 10-posities voor Giel Piereij (12 goals), Boyd Stoffels (11) en Bob Dukers (6). Voor de veteranen zijn verder ook Rob Schulpen (8), Bart Pantus (7) en Pascal Conjour (6) prima op schot dit seizoen. En bij de dames heeft de afgetrainde Dyonne Conjour (7) de laatste weken de smaak flink te pakken. Bij het tweede is men dolblij dat Steve Krijgsman weer fit is. In een beperkt aantal optredens heeft hij inmiddels alsweer vijfmaal het netje gevonden. Namens het vierde zijn, naast de al genoemde Jenki, gouwe ouwe Raoul Dassen (5) en jonkie Geoffrey van Hecke (4) goed op schot. Bij het derde zijn de doelpunten netjes verdeeld over meerdere spelers.

Neemt u verder het lijstje in alle rust door en droom even weg bij de namen van de vele living legends en future legends die onze club rijk is. Een speciale vermelding tot slot is er voor Baron Prickett die als doelman van De Ster 4 dit seizoen het netje heeft weten te vinden. Hulde!

Wij wensen alle topscorers veel succes toe bij hun doelpuntenjacht.

1.

Bo Knoops