Overig Ster nieuws

Trainer/coach van ons tweede elftal, Jean Janssen, gaat aan het einde van dit seizoen onze vereniging na 2 jaar verlaten. Na een succesvol eerste seizoen staan de resultaten van het tweede elftal dit jaar onder druk. Het bestuur van de Ster is van mening dat het beter is om na afloop van het huidige seizoen te kiezen voor een frisse wind. Samen met Jean Janssen heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat in de tweede helft van het huidige seizoen nog voldoende punten behaald zullen gaan worden om daarmee het klasse behoud veilig te stellen. Het bestuur bedankt Jean Janssen voor zijn geleverde inzet en betrokkenheid bij onze vereniging en wenst hem na dit seizoen alle succes toe in het vervolg van zijn trainersloopbaan.