Overig Ster nieuws

RKSV De Ster is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal (reserve 1e klasse zondag). RKSV De Ster beschikt over een modern sportcomplex en uitstekende faciliteiten en materialen.

De gezochte ambitieuze trainer/coach gaat de trainingen op dinsdag- en vrijdagavonden van het tweede elftal verzorgen. Daarnaast zal hij het tweede elftal coachen en begeleiden bij alle wedstrijden. Lees verder voor de functie-eisen.

Functie-eisen:

• Is in bezit van TC3(UEFA C) of is bereid hiervoor de cursus te gaan volgen. RKSV De Ster is bereid om een deel van deze opleiding mee te financieren.
  • Vindt het een uitdaging om met jeugdige spelers te werken en om deze
    verder te ontwikkelen. Het tweede elftal dient zowel prestatief als opleidingsgericht bezig te zijn. Maakt heldere keuzes over welke spelers spelen en welke spelers niet en licht dit (indien gewenst of gevraagd) aan de spelers toe. Heeft natuurlijk overwicht en kan zowel boven als tussen de spelersgroep staan.
  • De trainer/coach tweede elftal is communicatief vaardig en kan goed samenwerken met de hoofdtrainer, de coördinator van het beloften team en de trainer van het JO-19 team.
  • De trainer/coach tweede elftal legt over zijn functioneren verantwoording af aan de technische commissie.
  • Beschikt over een (regionaal) netwerk om, in nauwe samenwerking met de coördinator van het beloften team, andere omliggende verenigingen te interesseren deel te nemen aan een nog op te richten regionale beloften competitie. (Aansluiting regelen bij een bestaande beloften competitie behoord ook tot de mogelijkheden)

Wij ontvangen sollicitaties inclusief CV bij voorkeur per mail graag voor 15 februari 2019 op het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot A. Roest mobiel bereikbaar onder nummer
06-14342371.